Care sunt avantajele unui apartament intr-un complex rezidential?

0
13576

In ultimul timp, tot mai multe persoane sau familii isi doresc sa fie proprietari, asa ca se gandesc sa investeasca intr-un apartament propriu. Dupa aceasta hotarare, apar mai multe intrebari, precum: „care este bugetul disponibil?”, „De cat spatiu e nevoie?”, „Ce avantaje ofera un apartament nou si care sunt facilitatile pe care le primesc?” etc. Exista reticente cu privire la calitatea acestor constructii, insa cele mai multe persoane prefera sa investeasca intr-un apartament in complex, inca din faza de constructie a acestuia, unul dintre motive fiind faptul ca iti ofera posibilitatea de a opta pentru anumite finisaje, altele decat cele propuse de dezvoltator. Daca iti doresti sa te incadrezi intr-un buget mai redus, click aici pentru a consulta variantele de pret ale unei garsoniere. Desi au mai putini metri patrati, garsonierele sunt si ele foarte spatioase.

Iata care sunt avantajele unei astfel de investitii imobiliare:

Apartamentele noi au un design placut, iar camerele sunt mult mai mari decat cele ale unui apartament dintr-un bloc vechi. Inainte, apartamentele erau gandite pentru a fi cat mai utile. Astazi, ele sunt proiectate pentru a oferi atat utilitate, cat si confort, fiind gandite inovativ si intr-un stil cat mai modern. Probabil ca, atunci cand pleci de la birou nu iti doresti altceva decat sa ajungi intr-un loc linistit, care iti ofera intimitate si comfort. Apartamentele din complexele rezidentiale ofera toate aceste lucruri, ba mai mult, unele dintre ele au amenajate terase spatioase cu vedere spre oras, pentru cele mai centrale, sau spre lac, daca optezi pentru o locatie ferita de aglomeratie, mai departe de inima capitalei. Un astfel de complex ofera apartamente in zona Pallady , o zona cu multa vegetatie si parcuri amenajate pentru copii.

Un alt avantaj este faptul ca blocurile noi sunt construite cu materiale noi si izolate foarte bine, astfel ca, vei economisi la facturile de intretinere. Fiind atent izolate, acestea vor fi racoroase vara si calduroase pe timp de iarna, deoarece peretii vor absorbi mai greu temperaturile scazute, impiedicand racirea locuintei. Mai mult de atat, finisajele vin cu o garantie, scrisa in contract. Optand pentru un apartament nou, ai siguranta ca instalatiile sunt noi, peretii proaspat zugraviti, iar restul materialelor nu au fost uzate inainte, deci nu va trebui sa renovezi nimic in apartament. De regula, blocurile noi vor fi echipate cu cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste siguranta. Este adevarat ca si blocurile vechi beneficiaza de interfon si camera de luat vederi, insa nu exista o persoana dedicata acestui lucru, care sa aiba constant in evidenta cine intra si cine paraseste complexul, masinile straine sau persoanele care nu sunt proprietare. De cele mai multe ori, complexele rezidentiale se bucura si de masuri de securitate extra, cum ar fi paza permanenta si intrarea in bloc doar pe baza de cartela. La capitolul design, apartamentele noi se bucura pe deplin de modernitate. Fie ca sunt bucatarii open-space sau dressing-uri foarte spatioase, fie ca au o terasa imensa de unde te poti bucura de priveliste, camerele vor fi mari, iar spatiul maximizat.

Daca toate aceste avantaje ti-au starnit interesul pentru achizitionarea unui apartament nou, consulta variantele pe care le ai si alege in asa fel incat nevoile tale sa fie pe deplin satisfacute. Nu uita ca este important sa ai aproape de casa parcuri si locuri de joaca pentru copii. Iar daca esti o persoana iubitoare de natura, alege viitoarea locuinta mai departe de centrul orasului, pentru a te bucura de liniste si de cat mai mult spatiu verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here