Cine mai merge la spectacole de teatru in zilele noastre?

0
556
entertix

Mari actori cunoscuti in tara noastra au parasit aceasta lume si din pacate pentru multi dintre noi, nu am ajuns sa ii vedem performand pe scenele de teatru, fie ca nu gaseam timpul necesar, fie ca aceste piese nu ajungeau sa aiba reprezentatii in orasele noastre sau chiar pentru ca nu exista un teatru acolo unde locuim sau nu aveam de unde sa ne achizitionam bilete pentru spectacolele lor.

Totusi, acesta nu mai este un impediment in zilele noastre, datorita site-ului online entertix.ro, unde sunt puse la vanzare teatru dramatic sau de comedie pentru teatrele aflate atat in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii.

In acest fel, vei avea ocazia de a afla din timp care sunt piesele de teatru care vor aparea si cum sa iti programezi timpul astfel incat, pe viitor, sa nu mai ratezi aceste evenimente culturale.

Acei oameni care aleg sa achizitioneze in permanenta bilete la piesele de teatru sunt cei care au inteles inca de la prima vizita in sala ca acela este un loc magic, care ii ajuta sa se simta vii si sa uite de probleme.

In schimb, exista si o anumita categorie de oameni care obisnuiau sa viziteze aceste sali de teatru, dar cu trecerea timpului au renuntat sa mai faca asta. Iar in urma sondajelor, ei au specificat ca au renuntat datorita faptului ca actorii tineri nu isi mai dau interesul, nu mai au acelasi talent, ca piesele in care joaca transmit anumite mesaje deteriorate care nu mai sunt pe placul lor si nu mai simt acea magie.

Cu siguranta ca acestia gresesc, caci a fi actor este extrem de greu, trebuie foarte multa munca, foarte multe repetitii pentru a invata replicile si pentru a reusi sa transmita publicului acele emotii si stari. Si sa nu uitam, bineinteles, de faptul ca actorii sunt si ei oameni obisnuiti si nu sunt scutiti de trac sau de emotiile simtite atunci cand se afla pe scena, in fata unor oameni care asteapta sa fie vrajiti si impresionati.  Asadar, sa incercam sa nu ii judecam prea dur pe cei aflati la inceput de drum, caci decizia de a fi actor de teatru este una luata datorita pasiunii pentru acest tip de arta si au toata viata inainte pentru a deveni cunoscuti si apreciati.

Daca iti doresti sa faci parte din acest grup de oameni care isi doresc sa participe cat mai des la spectacolele de teatru, poti verifica site-ul online si iti poti cumpara bilete online la acele piese care par a fi pe placul tau. In acest fel, incetul cu incetul, vei ajunge sa apreciezi din ce in ce mai mult acest mod de petrecere a timpului liber si vei ajunge sa iti doresti sa cumperi bilete pentru toate piesele aparute, fie ca este vorba despre teatru dramatic, bilete teatru comedie, bilete teatru opera si balet sau chiar bilete teatru pentru copii.

Nu uita deci, teatrul, actorii, decorul, replicile iti pot oferi momente de magie si de detasare, iar la finalul spectacolului, starea pozitiva pe care o vei simti te va indemna sa vrei mereu mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here