Caracteristici necesare pentru orice videointerfoane

0
1077

 

Mare parte din spargerile ce au loc in ziua de azi au ca principala cauza lipsa de protectie a usii de la intrarea in locuinta sau existenta unui sistem de blocare ineficient. Cea mai afectata categorie de persoane o reprezinta varstnicii care locuiesc singuri. Dispozitivele ce par la prima vedere niste simple echipamente, dar care pot oferi un grad de siguranta sporit il constituie bine cunoscutele videointerfoane. Toti cei care se simt vulnerabili, dar si orice familie cu copii mici ar trebui sa ia in considerare achizitia unui videointerfon. Videointerfoanele nu sunt echipamente adresate doar persoanelor cu posibilitati financiare, costurile fiind suficient de reduse pentru a fi accesibile oricui. Siguranta familiei si a celor dragi este pe primul plan si de aceea trebuie sa ne ingrijim de indeplinirea acestui scop.

Modul de functionare al videointerfoanelor limiteaza contactul direct al celui aflat in casa, cu persoana aflata la usa sau la poarta. Asadar, se realizeaza o comunicare sigura intre cele doua parti, fara a sta fata in fata. Pe piata sunt disponibile multi variante de videointerfoane ale caror preturi variaza in functie de caracteristicile suplimentare pe care le indeplinesc.

Realizati o lista de videointerfoane care vi se par interesante. Verificati fisele tehnice si tineti cont de anumite sfaturi. In primul rand un videointerfon bun trebuie sa fie rezistent la apa si praf. Postul exterior se instaleaza la poarta, prin urmare, este necesar sa nu permita patrunderea apei in interior. Totodata, acelasi post exterior are nevoie de o carcasa rezistenta la socuri, dar si care sa nu poata fi smulsa cu usurinta. Functia anti-tamper are rolul de a va avertiza sonor daca cineva incearca sa smulga carcasa din perete.

Vizibilitatea pe timpul noptii este o caracteristica esentiala. Din acest motiv, camera exterioara a videointerfonului trebuie sa fie prevazuta cu leduri IR. Indiferent de momentul din zi sau din noapte este necesar sa vedeti cu exactitate cine se afla in fata portii. Functia audio este standard pentru videointerfoane, este modul prin care comunciati verbal cu persoana aflata la poarta. Functia video aduce un plus de siguranta.

Pentru un grad suplimentar de securitate, puteti completa sistemul de videointerfonie cu niste camere de supraveghere amplasate in puncte strategice.

Invatati persoanele in varsta, dar si copiii sa utilizeze videointerfonul ca mijloc de comunicare cu orice persoana necunoscuta aflata la poarta si sa nu faciliteze accesul strainilor in locuinta. Un simplu buton ne tine la distanta de pericole.

Daca sunt folosite corespunzator, videointerfoanele ofera siguranta intregii familii. Chiar daca nu sunteti acasa si cineva suna la usa, sistemul poate inregistra imagini cu cei care intentioneaza sa va viziteze. Mai mult decat atat, noile videointerfoane IP va pot alerta direct pe telefonul mobil atunci cand o persoana suna la poarta. In plus, tot pe telefon vedeti persoana si puteti comunica cu ea.

Alegeti videointerfoane de calitate accesand magazinul online www.1CCTV.ro. Aici veti gasi, cu siguranta, modelul care sa se potriveasca cel mai bine locuintei dumneavoastra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here