Fotoliile de masaj japonez Fujiiryoki, acum și în România

0
311

Fujiiryoki lansează în România cel mai performant fotoliu cu masaj fabricat în Japonia. În acest fel, producătorul japonez cu o experiență de peste 67 de ani, în fabricarea acestor dispozitive aduce mai aproape de clienții din țara noastră cultura tradițională a masajului japonez recreată prin intermediul acestui fotoliu cu funcționalități inovatoare.

Fujiiryoki este compania japoneză care a realizat primul fotoliu cu masaj mecanic din lume. Compania a continuat să își dezvolte activitatea îmbunătățind constant dispozitivele de masaj căutate din ce în ce mai mult de clienții care aud despre beneficiile uluitoare ale masajului japonez.

Fotoliile cu masaj japonez JP-1000, JP-1100, JP-2000 au cucerit inclusiv piața din Europa, dispozitive-le regăsindu-se deja în multe case și saloane de relaxare.

Beneficiile medicale ale masajului sunt incontestabile, iar atunci când acesta se realizează cu ajutorul unui dispozitiv performant fabricat în Japonia, inspirat chiar din cultura tradițională a masajului atât de apreciată în această țară, avantajele sunt cu atât mai mari. În plus, ai certitudinea că folosești un dispozitiv sigur, recunoscut și apreciat de lumea medicală din Japonia, țară în care a și obținut certificatul medical, care vine să acrediteze calitatea produsului. Masajul realizat cu ajutorul fotoliului ajută la eliminarea durerilor de spate, a durerilor musculare, eliminarea durerilor de cap sau de umeri și a senzațiilor de rigiditate, stimulează ligamentele, ajută la eliberarea stresului și contribuie la eliminarea stărilor de anxietate și disconfort.

Pe lângă efectele terapeutice apreciate inclusiv de specialiști, fotoliul cu masaj de la Fujiiryoki te va cuceri și datorită designului minimalist, tipic japonez. Așadar, dacă te numeri printre cei care adoră stilul simplu, aerisit și modern în egală măsură promovat de japonezi, atunci un astfel de fotoliu de masaj își poate face loc și în designul locuinței tale. Mai mult decât atât, fotoliile de masaj realizate de faimosul producător japonez se potrivesc în orice casă, modelele fiind patentate și gândite pentru a se putea personaliza în așa fel încât fiecare membru al familiei, tineri sau vârstnici, să poată alege programul dorit și să se bucure de clipe de relaxare și răsfăț, benefice pentru trup și minte.

Fotoliile inovatoare dezvoltate de Fujiiryoki sunt disponibile acum și pe piață din România, aducând mai aproape și de clienții din România cultura masajului japonez, arta benefică a relaxării și stilul de viață sănătos, în care trupul și mintea se găsesc în echilibru și armonie. Fotoliul cu masaj Fujiiryoki este o investiție în sănătatea ta și în același timp este și o investiție pe termen lung, pentru că datorită componentelor sale de înaltă calitate, durata de viață a unui fotoliu cu masaj original este de până la 20 de ani.

Confirmările primite de-a lungul timpului din partea clienților impresionați de calitatea fotoliilor cu masaj, au motivat și mai mult compania japoneză, astfel ca acesta a lansat în 2020 un concept unic – primul fotoliu de masaj 5D, din lume, inovație patentată Fujiiryoki.

Fujiiryoki este în prezent lider pe piața scaunelor de masaj din Japonia și din întreagă lume, cu o continuă dezvoltarea de produse eficiente pentru sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here