Prețuri foarte bune, produse de bună calitate!

0
273

Dacă sunteți prezenți în mediul online zilnic, veți avea ocazia să vă pregătiți pentru sărbătorile de iarnă în liniște. Există magazine online care deja au început să comercializeze produse foarte frumoase și de foarte bună calitate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Deoarece sunt oferte, merită valorificate chiar acum! Cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă pot fi realizate în felul acesta în tihnă, fără grabă, fără întârzieri mari ale firmelor de curierat, fără stocuri limitate.

Recomandările noastre

            O astfel de ocazie este reprezentată de o ofertă interesantă pentru lenjerii de pat pentru Crăciun. Calitatea este excelentă! Este vorba despre un material gros și moale în același timp, 100% bumbac de tip finet. Moale la atingere, rezistent ca țesătură și cu foarte multe imprimeuri cu tema sărbătorilor de iarnă și a Crăciunului, poate fi o idee excelentă pentru a decora frumos casa și camerele copiilor, mai ales. Oricum, este un model de lenjerie care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Înainte de a veni Moșul, atmosfera trebuie să fie de sărbătoare peste tot!

Din punctul de vedere al prețului, oferta este foarte tentantă! Pentru doar 199 de lei, puteți cumpăra 2 seturi la alegere, cu imprimeuri complet diferite.

Ce conține un set de lenjerie pentru sărbătorile de iarnă?

Este vorba despre un set de lenjerii de pat Craciun  format din 6 piese: un cearceaf de pat dublu, un cearceaf    pentru pilotă și 4 fețe de pernă. Două dintre ele sunt de dimensiuni 50×70 cm și celelalte două de 80×80 cm.

Finetul din care sunt confecționate este foarte călduros si moale. Rezistă foarte bine la spălări, nu se decolorează dacă sunt respectate instrucțiunile producătorului, are o grosime de 140 gr/m2, o densitate de 145 TC, greutatea pachetului fiind de doar 3,1 kg. Materialul este fabricat în China.

Cearceaful  de pat este fără elastic, fețele de pernă se închid prin metoda flep (parte peste parte!), cearceaful pentru pilotă se închide cu fermoar.

Imprimeurile sunt foarte identice cu cele din fotografii, pot să difere puțin nuanțele, doar. Lenjeria are o singură față, imprimeul este multiplicat. Cearceaful de pat are același imprimeu ca și cel de pe cearceaful de pilotă. Fețele de pernă pot avea orice model din imprimeu, în funcție de cum au fost tăiate.

Dacă nu sunteți mulțumiți de produse, le puteți rambursa fără a plăti taxe de ramburs suplimentare.

Alte cadouri interesante pentru perioada sărbătorilor de iarnă

            Oferta pentru lenjerie Crăciun aparține unui magazin online renumit pentru comercializarea și fabricarea doar de produse de foarte bună calitate. Mai mult decât atât, produsele sunt fabricate în România. În  aceasta perioadă aveți ocazia să cumpărați cu ajutorul magazinului online CumparăMisim.ro și alte modele de lenjerii de o excelentă calitate la prețuri mult mai reduse: oferta 1+1 GRATIS pentru lenjerii din bumbac dublu satinat pentru un preț de doar 139 de lei pentru două seturi de lenjerie cu imprimeuri foarte interesante, pachet PROMO complet care constă într-un set de lenjerie din finet 6 piese, două perne și o pilotă la un preț de doar  189 de lei, lenjerii pufoase și groase Cocolino, etc.

Nu este singura categorie de produse interesante pe care acest magazin on line le pune la dispoziția dumneavoastră, acum! Tot de aici mai puteți cumpăra și seturi foarte interesante de pijamale pentru doamne fabricate in Romaia, in atelierul propriu din București, cu imprimeuri deosebite pe care nu le veți găsi in alte magazine și multe alte produse interesante postate pe site-ul de prezentare. Oferta merită analizată repede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here