Servicii de reparații și desfundare instalații sanitare în Brașov!

0
249

Chiar și în situații URGENTE, în weekend sau după terminarea orelor de program, există posibilitatea ca defecțiunile din locuința dumneavoastră sau din birou, să fie remediate repede și bine. Oferta este valabilă atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice. Specialiștii firmei Instalatorbrasov.com.ro  sunt suficient de bine pregătiți, încât pot realiza și reparatii instalatii sanitare  pentru centre comerciale mari sau pentru spații industriale.

IMPORTANT!! Pentru serviciile prestate, firma oferă factură fiscală și servicii de garanție.

Pentru intervenții rapide, trebuie să formați numărul de telefon postat pe site, respectiv 0766.357.904. Îl puteți salva chiar acum în agenda telefonului dumneavoastră. Formați acest număr de telefon și dacă aveți nevoie de cineva care să vă ofere servicii foarte variate de instalații termice. Cu atât mai mult cu cât sezonul de iarnă se apropie.

 

Cele mai importante servicii furnizate de către Instalatorbrasov.com.ro

În ceea ce privește serviciile de reparații instalații sanitare, acestea, sunt de foarte multe tipuri: înlocuire obiecte sanitare precum cadă, lavoar, scaun WC, cabină de duș, cadă, chiuvetă bucătărie, înlocuire baterie, înlocuire țevi sparte, înlocuire robinete de trecere, înlocuire sifon de scurgere, înlocuire flotor bazin, înlocuire racorduri, etc.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în situația în care s-a înfundat sifonul de pardoseală sau WC-ul sau chiuveta de la bucătărie. Instalatorii cu experiență fac față cu succes și unor astfel de situații.

Dacă ați decis să redecorați baia și să schimbați poziția căzii sau să montați o cabină de duș modernă, atunci există soluții tot la această firmă. Schimbarea completă a instalației sanitare nu reprezintă un lucru greu de realizat pentru meseriașii de la Instalatorbrasov.com.ro. Trebuie doar să le spuneți cum doriți să fie noua baie și ei vor ști ce trebuie făcut.

Despre achiziția de materiale, nu mai este o problemă acum. Solicitați acestora să vă recomande toate piesele și tot ei pot să le și cumpere, de la magazinele specializate din Brașov.

 

Cum reparați foarte repede instalațiile termice în sezonul rece?

Aveți mai multe opțiuni în această situație: fie solicitați ajutorul din partea unei firme specializate care practică o politică de prețuri foarte transparentă, intervine repede și în weekend-uri și după orele de program și în afara localității, fie solicitați serviciile unei persoane particulare. Pentru lucrări ample, care necesită mai multe operațiuni, o firmă serioasă care furnizează servicii de reparații sanitare și servicii de reparatii instalatii termice, va finaliza lucrările mult mai repede deoarece dispune de mai mulți instalatori și de mai mulți mecanici.

Nu neglijați serviciile de garanție și nici factura fiscală care se emite de fiecare dată. Dacă reparațiile se realizează la sediul firmei dumneavoastră, cheltuielile pot fi deduse pe firmă!

Când trebuie să solicitați ajutorul acestei firme?

În situația în care doriți să înlocuiți robinetul unui calorifer, sau să montați și să demontați un calorifer, dacă doriți să montați o centrală termică sau dacă aveți deja una și nu mai funcționează bine, puteți cere ajutorul unui specialist din cadrul acestei companii. Același lucru este valabil și pentru lucrările de reparații sau montaj la sistemele mai complexe termice, din spațiile de producție mari sau din spații comerciale extinse.

Pentru orice defecțiune în aceste domenii, solicitați oferta și părerea echipelor de specialiști care lucrează în cadrul acestei companii foarte serioase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here