Știați că trotinetele electrice pot fi upgradate

0
246

Trotinetele electrice sunt cele mai noi și moderne mijloace de transport pe distanțe reduse, în interiorul localităților. Sunt prezente deja și în România pentru că sunt foarte eficiente! Oamenii au descoperit imediat avantajele acestor produse și au început să le folosească zi de zi.

De asemenea, firmele specializate în servicii de reparații diverse produse au început deja să repare toate tipurile și mărcile de trotinete electrice. Astăzi nu mai este o problemă complicată nici achiziționarea unui produs fiabil și performant de acest gen, nici repararea lui și nici îmbunătățirea performanțelor pe care le atinge.

 

Când avem nevoie de o trotinetă electrică performantă?

            Sunt persoane care folosesc acest mijloc de transport zi de zi. Mai ales în această situație, trotineta electrică trebuie să fie rezistentă și eficientă. Dacă ați făcut o achiziție de acest gen în trecut, nu trebuie să renunțați la ea sau să vă cumpărați un produs nou. Cel puțin, nu înainte de a consulta o firmă specializată în astfel de produse. Tehnicienii cu experiență importantă, vă pot oferi soluții mult mai rapide și mult mai puțin costisitoare. Astfel de produse electrice pot fi upgradate ușor.

Cele mai solicitate servicii de upgradare ale unui astfel de produs sunt următoarele: montarea de suspensii, montarea de lumini și semnalizare, schimbarea ghidonului, schimbarea discurilor de frână, montarea unui sistem de frână hidraulică, a  unui amortizor de tip anti-voblaj, etc.

Anumite centre de reparații, cum este cazul centrului Reparatiibrasov.ro oferă și astfel de facilități. Puteți solicita părerea specialiștilor de aici și în situația în care locuiți în alte localități. Serviciile de curierat sunt mult mai calitative în prezent și mult mai ieftine.

În afară de aceste îmbunătățiri puteți opta și pentru montarea unor accesorii suplimentare care sunt comercializate de marea majoritate a magazinelor specializate: lacăt cu alarmă, kit lumini LED, protecție cauciuc, kit garnituri upgrade, curea pentru transport, alarmă antifurt, set stickere, set cauciuc anti vibrație, protecție manetă, etc.

 

Cum alegem trotineta perfectă ?

            Nu este un lucru complicat alegerea unei trotinete electrice care să fie foarte potrivită pentru noi. Trebuie să ținem în primul rând cont de greutatea pe care o avem, de greutatea pe care și celelalte persoane care vor circula cu ea o au, de înălțimea noastră, de frecvența deplasărilor, de calitatea drumurilor, de tipul deplasărilor, de spațiul de depozitare, etc.

Este foarte utilă și folositoare o discuție cu o persoană specializată în reparații trotinete electrice care lucrează în cadrul unei firme de acest gen. Precizați  scopul pentru care faceți o astfel de achiziție și frecvența deplasărilor și veți primi imediat recomandările pentru tipul de trotinetă asupra căruia să vă îndreptați atenția.

Suplimentar, căutați un magazin care să vă ofere și posibilitatea de a testa modelul de trotinetă ales.

După achiziție, recomandarea noastră este de a solicita în mod periodic o revizie, cel puțin o dată la 3 luni. Este utilă și poate prelungi durata de viață a produsului. Întrebați în mod periodic și de costurile pentru serviciile de upgrade trotinete electrice. Există posibilitatea ca pentru sume mici de bani, să vă dotați trotineta în mod suplimentar.

Alegerea unui astfel de mijloc de deplasare mai implică atenție sporită pentru echipamentele de protecție. Chiar dacă sunt incomode sau dacă sunt costisitoare și inestetice, ele au rolul de a ne feri de accidente nedorite. Depinde foarte mult de drumurile pe unde urmează să circulați în mod frecvent. Dacă sunt aglomerate, nu ezitați să le purtați. Traficul este excesiv de aglomerat în România în aproape toate localitățile, șoferii sunt foarte grăbiți și nu s-au obișnuit cu astfel de parteneri de trafic. De aceea trebuie să fiți dumneavoastră prevăzători!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here