Șolduri mari? Nicio problemă! Trucuri pentru a le subția cu un cod reducere answear

0
246

Știm cu toții: corpurile perfecte nu există, chiar dacă le vedem în reviste în fiecare zi. Siluetele perfecte sunt rezultatul dietelor draconice, exercițiilor intense, dar și a trucurilor respectate cu sfințenie de către vedetele autohtone.

Cu toate acestea, este important să știm să ne îmbrăcăm după dimensiunile noastre pentru a ne ascunde imperfecțiunile și a ne evidenția punctele forțe.

Dacă aveți șolduri largi, există câteva trucuri rapide de stil foarte simple, care le pot face să pară mai înguste și puneți mâna și pe un cod reducere answear pentru cumpărături cu stil la prețuri excelente.

Șoldurile sunt sexy și feminine. Pentru a le face proporționale cu restul corpului, urmați aceste sfaturi:

Spune nu pantalonilor cu talie joasă
Pantalonii cu talie joasă nu vă avantajează șoldurile, le fac să pară și mai largi. În plus, evitați buzunarele cu patch-uri, aplicațiile, volanele, pliurile și modelele îndrăznețe – acestea adaugă doar volum. Simplu și elegant este ceea ce ar trebui să căutați – și o talie înaltă. Pantalonii cu talie înaltă au un efect magic de a face picioarele să pară mai lungi și șoldurile să arate mai subțiri, accentuând totuși acele curbe feminine.

Alegeți tonuri întunecate, măgulitoare
Alegeți tonuri întunecate și măgulitoare de la talie în jos, dar nu înseamnă că ar trebui să purtați doar culoarea neagră. Gri închis, taupe, claret și albastru indigo sunt alternative excelente.

Fără îmbrăcăminte largă
Nu încercați să vă ascundeți șoldurile cu haine largi, cum ar fi pantaloni largi, altfel s-ar putea să obțineți efectul opus. Veșmintele dvs. trebuie să fie montate, dar nu strânse pe corp.

De asemenea, evitați adăugarea de detalii în zona șoldurilor, deoarece acestea vor atrage privirea doar către partea cea mai mare.

Îmbrăcămintea de tip boxy trebuie interzisă
Rochia dreapta și largă nu este pentru silueta ta, ai arăta că o cutie, fără nicio formă definită.

Evitați centurile late
Evitați centurile late, deoarece acestea adaugă o greutate inutilă șoldurilor, este vorba să folosiți detalii delicate și crearea iluziei echilibrului, în timp ce vă arătați curbele feminine.

Încercați să purtați o rochie înfășurată
Acest tip de rochie este minunată pentru silueta cu șolduri mari.

Rochie în formă de A
Aceste rochii pun accentul pe talie mai degrabă decât pe șolduri. Dacă nu aveți încă, mergeți și cumpărați câteva bucăți. Nu o să regretați!

Decolteul în V, de acum înainte cel mai bun prieten al tău
Încearcă întotdeauna să atragi atenția asupra curbelor tale, dar o rochie cu croiala în V atrage privirea în jos și se strecoară peste șolduri, oferindu-i totuși o formă de clepsidră folosind materialul în avantajul ei.

Poartă pantofi cu toc înalt
Poartă pantofi cu toc înalt, deoarece vor adăuga o lungime siluetei dvs.

Accesorii atrăgătoare
Accesoriile sau caracteristicile de captare a privirii care atrag atenția asupra părții superioare a siluetei, precum și pantalonii sau fustele care se lărgesc în zona șoldurilor creează echilibru.

La toate aceste sfaturi, adăugați și un cod Answear ro și aveți rețeta perfectă pentru o silueta de invidiat cu un minim efort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here