De ce sa iti echipezi afacerea cu o casa de marcat portabila sau fixa

0
893
casa de marcat portabila

Bunul mers al unei afaceri este influentat de capacitatea sa de a inregistra profituri. Pentru ca profitul sa fie posibil, este obligatorie desfasurarea activitatii afacerii in conditii legale. Acest lucru este foarte important, deoarece nerespectarea regulilor poate atrage dupa sine amenzi uriase sau chiar inchiderea afacerii, prin tragerea la raspundere a administratorilor sai.

 

Daca ai un magazin prin care vinzi produse alimentare sau nealimentare, ai nevoie de o casa de marcat portabila sau de un model fix. Rolul unui astfel de dispozitiv este de a inregistra toate tranzactiile financiare efectuate de compania ta. Astfel, autoritatile se asigura ca incasarile tale sunt taxate corespunzator. Efectuarea de tranzactii fara inregistrarea lor cu ajutorul unei case de marcat reprezinta o incalcare a legilor. Iata tot ce trebuie sa stii despre motivele pentru care afacerea ta trebuie sa beneficieze de o casa de marcat!

 

Casa de marcat portabila sau fixa, pentru siguranta

Daca ai un business, trebuie sa iei toate masurile de siguranta prin care sa obtii garantia ca afacerea ta se desfasoara in conditii legale. Astfel, detinerea unei case de marcat devine esentiala.

 

Cel mai important aspect referitor la o afacere este, pentru administratorul sau, linistea. Mai exact, linistea de a putea desfasura tranzactiile din viata de zi cu zi a unui business fara grija ca autoritatile vor interveni. Pentru a obtine aceasta certitudine, ai nevoie de aparatura pe care legea o impune pentru tipul tau de business. O casa de marcat portabila sau una fixa iti ofera siguranta ca nu ai niciun fel de probleme. Acest lucru se intampla, desigur, doar daca apelezi la modele autorizate. In situatia unui magazin, incasarile sunt inregistrate si declarate cu ajutorul bonului fiscal.

 

Bonul fiscal este un document generat chiar de catre casa de marcat la finalul tranzactiilor efectuate. Tot casa de marcat aplica si cota de TVA asupra preturilor totale ale produselor vandute. In cazul in care apelezi la modele de calitate, casele de marcat vor functiona fara probleme si vor inregistra asa cum vrei toate tranzactiile magazinului tau.

 

Ajutor in administrarea afacerii

Prin functiile sale, o casa de marcat portabila sau o casa de marcat fixa te va ajuta si cu administrarea curenta a afacerii tale. Concret, solutiile moderne de case de marcat vin insotite si de software cu functii foarte importante de management. Acestea iti pot prezenta statistici si documente contabile, te ajuta sa efectuezi activitatea de inventar si iti ofera o imagine transparenta asupra activitatii angajatilor.

 

Cea mai buna casa de marcat portabila te va ajuta sa faci si incasari prin POS, varianta foarte populara. De altfel, tranzactiile cu numerar se afla intr-o continua scadere, la nivel global, astfel ca integrarea unui sistem POS in mecanismul afacerii tale, precum si conectarea lui la casa de marcat, este esentiala.

 

Apeland la case de marcat de cea mai buna calitate, obtii si alte avantaje, precum cele inregistrate la nivel de imagine. Clientii tai vor fi mereu linistiti, stiind ca achizitioneaza produse de la un magazin care respecta legea. Totodata, utilizarea unei case de marcat va ajuta la accelerarea procesului de vanzare-cumparare. Si din acest punct de vedere, clientii tai vor avea de castigat.

 

Alege sa achizitionezi o casa de marcat portabila sau un model fix de la un distribuitor experimentat si care iti ofera garantia unor produse autorizate, precum Tehnicafiscala.ro! Modernizeaza-ti afacerea si bucura-te de profituri mai mari si de siguranta pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here