Servicii profesionale de mutări internaționale

0
277

Dacă ați decis să deschideți un birou în străinătate și dacă urmează să vă stabiliți acolo o perioadă de timp, atunci mai mult ca sigur că aveți nevoie de o recomandare utilă pentru mutarea care va avea loc în curând.

FastMoving.ro este o firmă românească cu experiență, cunoscută deja de mulți clienți, care au avut nevoie de diferite tipuri de servicii pentru mutări. Aici este locul unde puteți cere ajutor în ceea ce privește, serviciile de mutări și transport, atât în țară cât și în străinătate. Solicitările dumneavoastră sunt preluate la orice oră din zi și din noapte. Se oferă inclusiv servicii de transport și mutări în regim de urgență.

Servicii de mutări internaționale

Această categorie de servicii, precum și cele de transporturi internaționale sunt valabile pentru orice localitate din străinătate. Compania poate transporta și muta orice tip de mobilă, orice tip de obiect casnic, chiar și obiecte grele. Mașinile au capacități diferite și sunt dotate cu platforme hidraulice moderne.

Serviciile firmei sunt special concepute pentru nevoile fiecărei categorii de clienți în parte. Există posibilitatea de a contracta cu această companie, inclusiv servicii de împachetat/despachetat, precum și servicii de demontat și montat mobilă.

Dacă luăm în calcul costul produselor din străinătate, mai mult ca sigur că, este mult mai convenabil să le transportați pe cele din țară decât să cumpărați altele noi de acolo. Este foarte adevărat că și distanța până la locul noii locuințe este importantă!

Servicii de depozitare și debarasare mobilă

Deoarece este vorba despre o firmă profesionistă cu multă experiență în domeniul acestor tipuri de servicii, puteți solicita ajutor din partea companiei și dacă doriți să vă mutați în interiorul orașului București sau în orice altă localitate din țară. Există oferte foarte interesante și pentru persoanele care sunt nevoite să se mute, înainte ca locuința sau sediul firmei să fie finalizate.

Compania FastMoving.ro dispune de spații de depozitare foarte moderne în mai multe locații din București. Acestea sunt dotate cu camere moderne de supraveghere video și există, inclusiv, contracte încheiate cu firme de pază specializate. Perioada de depozitare poate fi scurtă sau lungă, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Serviciile de depozitare sunt la fel de avantajoase ca și cele de mutari internationale .De asemenea, merită să luați în considerare și oferta de servicii debarasări mobilă, moloz și materiale de construcții rămase după zugrăveli. Vor fi de un real folos pentru a reuși să vă mutați în noua locuință, în cel mai scurt timp posibili.

Ce trebuie să faceți pentru a începe mutările?

Ca să intrați în posesia ofertei acestei companii, este necesar să completați formularul postat pe site-ul de prezentare sau puteți să sunați unul din reprezentanții companiei, la numărul de telefon 0721.050.055. În funcție de volumul de mobilă sau alte obiecte care trebuie transportate, o persoană se va deplasa la fața locului, pentru a analiza cantitatea de marfă. Apoi, în foarte scurt timp, veți afla și prețul pe care trebuie să îl plătiți companiei, în funcție și de alte solicitări de servicii de care aveți nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here