Servicii europene de transport în România

0
517

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania TRANSCAR SRL pune la dispoziția tuturor companiilor și persoanelor fizice interesate, servicii europene de transport și închirieri microbuze și autocare .

Este bine să rețineți faptul că toate mașinile din dotarea companiei sunt de actualitate, foarte bine dotate și foarte sigure. Reviziile tehnice sunt realizate periodic, șoferii sunt foarte politicoși și amabili cu pasagerii.

Servicii de transport angajați

Microbuzele și autocarele pot fi închiriate pentru diferite evenimente importante festive (petreceri de absolvire, nunți, botezuri, petreceri aniversare, etc.), pentru organizarea de excursii pentru grupuri de adulți sau copii, pentru organizarea de vacanțe împreună cu mai mulți prieteni sau rude, pentru transport în străinătate, în scop de afaceri sau la aeroport, etc.

Toate serviciile de inchirieri microbuze sunt furnizate la cele mai bune standarde de siguranță și confort. Dacă administrați o afacere importantă și dacă ați avut pierderi importante datorate actualei pandemii, puteți externaliza serviciile de transport angajați în viitorul apropiat. Compania TRANSCAR SRL poate prelua aceste responsabilități imediat, indiferent de numărul de salariați pe care îl are compania dumneavoastră.

Toate categoriile de servicii sunt furnizate în următoarele localități ale țării: București, Ilfov, Alexandria, Videle, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roșiorii de Vede.

Servicii de închirieri autocare

Dacă aveți nevoie de autocare ultramoderne și foarte bine dotate cu șoferi profesioniști cu multă experiență și foarte amabili și atenți cu pasagerii, nu ezitați să luați în calcul inclusiv oferta de servicii de inchirieri autocare TRANSCAR SRL. Este o ofertă foarte avantajoasă și foarte atractivă. Compania vă poate pune la dispoziție autocare de capacități diferite, în funcție de mărimea grupului. Transportul poate fi realizat atât pe teritoriul țării cât și în orice localitate din străinătate.

Dacă aveți nevoie de transportul turiștilor la aeroport, în oferta companiei sunt incluse serviciile de inchirieri autocare Bucuresti, atât pentru aeroport cât și pentru orice altă locație din interiorul orașului sau din apropierea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here