Cum alegi cel mai bun azil privat pentru cineva drag

0
200
Aboscare

Alegerea unui azil privat pentru o persoană dragă este una dintre cele mai dificile decizii pe care le puteți lua. Cercetările arată că abilitatea persoanei dragi de a-și menține calitatea vieții și independența este direct legată de calitatea îngrijirii pe care o primește. Este important să nu vă grăbiți să alegeți un azil privat care să satisfacă atât nevoile sale, cât și pe ale dumneavoastră.

Sfaturi pentru a alege cel mai bun azil privat de bătrâni pentru persoana iubită:

  1. Asigurați-vă că instituția este licențiată de stat și îndeplinește toate standardele respective.
  2. Asigurați-vă că unitatea nu a fost citată pentru încălcări majore ale legilor privind sănătatea și siguranța.
  3. Întrebați dacă unitatea oferă programe de îngrijire specializate, cum ar fi îngrijirea pentru bolnavii de Alzheimer, servicii de reabilitare sau îngrijiri de tip hospice (dacă este necesar).
  4. Discutați cu personalul despre filozofia unității în ceea ce privește calitatea vieții și îngrijirea la sfârșitul vieții.
  5. Întrebați despre durata medie a șederii în cadrul instituției și dacă rezidenții sunt fericiți acolo.

Este adesea dificil să știi de ce fel de îngrijire are nevoie persoana iubită și este și mai dificil să găsești un azil privat de înaltă calitate cum este Abos Care care să răspundă nevoilor sale la cel mai bun preț posibil. Din acest motiv, am pregătit un ghid despre cum puteți lua decizia corectă atunci când alegeți un azil privat pentru persoana iubită.

Asigurați-vă că nevoile lor sunt satisfăcute:

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare este dacă azilul de bătrâni privat îi va oferi sau nu persoanei dragi cantitatea și tipul de îngrijire de care are nevoie. Acest lucru merge dincolo de îngrijirea medicală – ar putea include, de asemenea, lucruri precum îngrijirea sănătății mintale și oportunități de socializare.

Faceți cercetări

Există câteva resurse online excelente care vă pot ajuta să aflați mai multe despre un anumit azil privat de bătrâni. De asemenea, verificați cu prietenii și membrii familiei care au experiență cu căminele de bătrâni private din zonă pentru a afla mai multe despre calitatea îngrijirii oferite de cei pe care îi luați în considerare.

Vizitați

După ce ați redus lista pe baza recenziilor și recomandărilor, mergeți să vizitați fiecare instituție, astfel încât să vă puteți face o idee despre ea! Dacă este posibil, luați cu dumneavoastră pe cineva care are experiență în acest domeniu, astfel încât să vă ajute să evaluați

Odată ce v-ați decis să mergeți mai departe cu căutarea unui azil privat, cum știți care este cel potrivit? Cum alegeți cea mai bună instituție pentru nevoile persoanei dragi?