Idei excelente pentru gazduirea unei petreceri de vacanta pentru angajati

0
103

Celebrarea Craciunului la locul de munca, cu siguranta, este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru fiecare lucrator.

Din pacate, nu toate companiile organizeaza o petrecere de Craciun pentru angajatii lor, majoritatea respectand doar traditia de a le oferi un cos de Craciun sau alt cadou. Un brad de Craciun ca cei vanduti de BraziCraciun.net nu poate lipsi din firma ta, iar rolul sau este acela de a aduce spiritul sarbatorilor aproape de tine.

Cu toate acestea, nu este nimic mai motivant decat organizarea unei petreceri de Craciun pentru echipa, al carei efort si daruire a permis indeplinirea obiectivelor de afaceri.

In plus, acest tip de eveniment social serveste la fraternizarea si cunoasterea mai buna a oamenilor care se afla in spatele succesului unei companii sau organizatii.

Prin urmare, in acest articol, va vom oferi cateva idei despre cum sa organizati o petrecere de Craciun pentru angajatii dvs.

Fiecare eveniment implica planificare (timp) si, mai presus de toate, investitii. Dar daca stim sa ne organizam si sa fim ingeniosi, putem reduce considerabil cheltuielile. Daca profiturile obtinute nu au fost foarte mari, este mai bine sa organizati o petrecere simpla, dar distractiva.

Una dintre cele mai mari cheltuieli de organizare a unei petreceri este locul, adica inchirierea unui loc (restaurant, bar sau sala de receptie).

Cu toate acestea, putem elimina aceasta cheltuiala daca alegem sa alegem casa unuia dintre sefii care are mai mult contact cu angajatii, cum ar fi supraveghetorii sau managerii de resurse umane.

Cina sau pranzul nu ar trebui sa fie scumpe, amintiti-va ca cele mai bogate feluri de mancare nu sunt neaparat cele mai scumpe. In plus, la o petrecere ceea ce oaspetii isi doresc cel mai mult este sa petreaca un moment placut.

Cel mai important lucru in ceea ce priveste mancarea este ca include starter, al doilea si desert.

Acum, deoarece este o sarbatoare pentru Craciun, locul petrecerii trebuie sa prezinte un decor- aluzie la data.

Prin urmare, nu trebuie sa pierdeti din vedere un brad de Craciun si alte ornamente traditionale care pot fi plasate pe pereti si colturi.

Multe companii aleg aceasta sarbatoare pentru a oferi cadouri lucratorilor lor si pentru aceasta nimic mai creativ decat cine se ocupa de aceasta sarcina decat Mos Craciun insusi.

Ca nu exista petrecere fara muzica si dans. Nu putem uita sa se angajeze un echipament de sunet bun si pe cineva pentru a inregistra cateva ore de muzica de dans pe un iPod si asta e tot.

Unii prefera sa angajeze o orchestra live, dar este mai scumpa. Organizarea unei petreceri de Craciun necesita multa incurajare, pentru ca nu este atat de dificila pe cat pare.

Cel mai important lucru de retinut este ca fiecare angajat merita un moment pentru a se relaxa si a se distra.

Craciunul este chiar dupa colt, daca nu ati planificat inca nimic, speram ca aceste idei va vor ajuta sa intrati in actiune si sa incepeti sa gazduiti cea mai buna petrecere de Craciun pentru angajatii dvs.

Desigur, daca vrei ca petrecerea ta sa fie un succes, cel mai bine este sa recurgi la ajutorul catorva oameni care iti pot oferi idei despre mancare sau muzica.