Candelabrele aduc un plus de eleganță oricărui spațiu

0
521
Logic Light

Acestea pot fi găsite în case, restaurante și chiar în clădiri de birouri. Candelabrele sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, culori și forme. Majoritatea oamenilor aleg un candelabru în funcție de aspectul pe care îl doresc pentru spațiul lor.

Candelabrele sunt disponibile în multe stiluri diferite, inclusiv candelabre de cristal, candelabre antice, candelabre moderne și multe altele. Acestea pot fi găsite într-o varietate de culori, de la cristal transparent la tonuri de chihlimbar închis sau maro. De asemenea, le puteți găsi cu diferite tipuri de cristale, inclusiv perle de cristal transparent sau perle de sticlă fațetate, precum și piese metalice ornamentate care atârnă de partea de jos a candelabrului.

Dimensiunea camerei dvs. va determina ce tip de candelabru funcționează cel mai bine pentru spațiul dvs. de acasă sau de la birou, așa că asigurați-vă că luați măsurile înainte de a cumpăra unul!

Iluminat funcțional cu candelabre moderne

Candelabrele sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și prețuri, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească bugetului și gustului dvs. Opțiunile de candelabre de cristal includ modele tradiționale cu cristale rotunde sau pătrate, precum și modele contemporane cu cristale de formă neregulată sau mărgele de sticlă. Candelabrele rustice cu accente moderne cum ar fi frânghia, montate pe un cadru metalic în jurul becurilor. Unele candelabre rustice au un finisaj din lemn peste cadrul metalic, în timp ce altele au un finisaj de bronz în stil antic.

Pe lângă faptul că adaugă eleganță oricărei încăperi, candelabrele pot fi folosite și ca element de iluminat funcțional. Lămpile de candelabru sunt echipate cu becuri care produc lumină ambientală sau lumină directă pentru sarcini. Lămpile candelabru permit, de asemenea, o instalare ușoară, deoarece sunt de obicei atârnate de tavan prin lanțuri sau cabluri.

Fie că doriți să vă condimentați camera de zi sau să dați dormitorului un plus de eleganță, candelabrele pot fi atingerea perfectă.

Stilul candelabrului adaptat la decorul camerei

Candelabrele sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la modele tradiționale din cristal la modele moderne din metal și lemn. De asemenea, sunt disponibile într-o gamă largă de culori, inclusiv auriu, argintiu, negru, alb și multe altele. Le puteți găsi chiar și cu lumini LED pentru efecte luminoase suplimentare!

Dimensiunile acestora variază în funcție de mărimea camerei în care vor fi agățate. De exemplu, camerele mici, cum ar fi băile sau bucătăriile, pot necesita candelabre mai mici, în timp ce camerele mai mari, cum ar fi sufrageriile sau camerele de zi, vor necesita candelabre mai mari. Cele mai comune dimensiuni sunt cele medii (36 de centimetri) și mari (48 de centimetri).

Cel mai bun mod de a-l alege pe cel potrivit pentru spațiul dvs. este de a determina ce fel de aspect doriți să obțineți cu el. Dacă vrei ceva simplu și elegant, atunci ia în considerare obținerea unui candelabru clasic de cristal care va arăta minunat oriunde, de la dormitor la baie!

Lumina adusă în cameră de un candelabru este una dintre cele mai vechi și cunoscute metode pentru a crea o atmosferă romantică

Candelabrul are un rol important în ceea ce privește amenajarea unei încâperi, deoarece îl poți folosi pentru a realiza diverse tipuri de proiecte în funcție de dimensiune și design. Acesta poate fi o piesă bloc sau poate avea 2 sau 3 brațe susținute în partea superioară de o piesă centrală, care poate fi din lemn, bronz sau alte materiale.

Tipul de material folosit la fabricarea candelabrului poate avea, de asemenea, un efect asupra aspectului acestuia. Sticla este adesea folosită pentru că dă o senzație de aerisire; cu toate acestea, sunt disponibile și versiuni din metal, care au un aspect mai industrial și sunt perfecte pentru cei care preferă acest aspect. Dacă vrei ceva care să fie modern și rustic în același timp, atunci ia în considerare să alegi în schimb lemnul!