Ai nevoie de cutii postale? O schimbare este mereu binevenită!

0
66

Când se ajunge la renovări sau la darea în folosință a unui imobil, de obicei, se ia decizia instalării unor cutii poștale bloc noi. De fiecare dată, vederea unui nou venit fixează mai întâi spațiul ocupat de cutii poștale.

 

Cutii poștale bloc noi, o opțiune pentru Paști

 

Primăvara își intră în drepturi, orașele se umplu de flori, iepurași, iar blocul Dumneavoastră are și el nevoie de ceva nou, deoarece se spune că de Paști, e bine să ai ceva nou, obligatoriu, ca să îți meargă bine. Dacă nu ai bani pentru plata unei zugrăveli sau a reparațiilor costisitoare, poți să alegi să cumperi cutii postale care să dea măcar un strop de noutate celor care vor intra în scara imobilului cu ocazia Paștilor, care de obicei se celebrează la mijlocul lui aprilie sau la începutul lui mai.

Pentru cutii postale bloc, noi îți stăm la dispoziție cu foarte multe oferte care este imposibil să nu te atragă.

Specialiștii care ne ajută s-au gândit la toate, de la format, aspect, la dimensiuni, standarde și culori. Sigur împreună putem găsi soluția cea mai nimerită ca preț, aspect și garanția lucrului bine făcut. Nu trebuie să uiți că mereu primăvara, un refresh în scara blocului este binevenit. Dacă bugetele locatarilor sau ale administrației nu permit lucrări de anvergură, atunci un set de cutii poștale noi poate fi opțiunea perfectă.

 

Cutii poștale  noi – imaginea respectului pentru celălalt

 

Decizia de a instala  cutii poștale bloc este una foarte inspirată. Conștientizați câtă lume vă va trece pragul de sărbătorile de Paști în acel imobil? De la poștași, la distribuitori de flyere, la vizitatori, toți vor privi  la cutii poștale și dacă le vor vedea desuete, vor înțelege că acolo ar putea exista o lipsă de respect pentru celălalt!

Vechile cutii poștale bloc nu mai respectă standardele actuale, deci vor fi o sursă permanentă de nemulțumire pentru profesioniștii care au nevoie de acestea pentru a-și face meseria.  Dacă spațiul de afișaj și de corespondență  înseamnă cutii poștale bloc vechi,  soluția rapidă a înlocuirii acestora cu noi cutii poștale este la noi, iar voința este numai la tine!  Culoarea pentru cutii poștale, măsurătorile și lucrările de instalare sunt treaba noastră dacă te decizi să impui respect spațiului comun de la intrarea în bloc! 

Dacă ești convins să achiziționați cutii poștale în pragul Sfintelor Paști, nu ai altceva de făcut decât să cauți secțiunea de contacte unde găsești informațiile noastre, iar noi îți putem face o ofertă pe care să n-o regreți!