Epilare definitivă cu laser în Râmnicu Vâlcea

0
48
Epilare definitivă

Epilarea progresiv definitivă cu laser este o procedură estetico-medicală în care se utilizează un laser pentru a distruge foliculii de păr și pentru a încetini creșterea părului într-o anumită zonă. Această opțiune de epilare definitivă este ideală pentru persoanele care vor să scape de părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp, fără a recurge la metode tradiționale de îndepărtare a părului precum epilarea cu ceară, pastă de zahăr, epilator, lamă sau pensetă.

Înainte de a începe procedura, specialistul va evalua pielea și părul persoanei respective pentru a determina dacă este un candidat potrivit pentru epilarea definitivă cu laser. Avantajul laserului Soprano Ice – Alexandrite 755nm este că poate fi utilizat și la persoanele care prezintă un fir de păr mai deschis la culoare.

În timpul procedurii, laserul va emite pulsuri de lumină care vor pătrunde în piele și vor ajunge la foliculii de păr, distrugându-i. Puteți simți o ușoară senzație de arsură sau disconfort în timpul tratamentului, dar aceasta este tolerată de  majoritatea persoanelor.

După procedură, pielea poate fi ușor iritată (eritem), dar aceste efecte secundare trec în câteva ore și, în orice caz nu apare la toate persoanele.  Este important să urmați instrucțiunile specialistului pentru a vă îngriji pielea după procedură.

Deși operaţiunea de epilare definitivă cu laser poate încetini semnificativ creșterea părului, nu poate să o elimine complet. De obicei sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite, iar numărul de ședințe  poate varia de la o persoană la alta.

Epilare progresiv definitivă în Râmnicu Vâlcea

Este important să vă consultați cu specialistul și să vă asigurați că sunteți un candidat potrivit pentru tratament înainte de a începe orice procedură, indiferent de modalitatea de epilare pentru care veți opta: tradițional sau cu laser.

Întrucât epilarea progresiv definitivă nu este o procedură acoperită sistemul de asigurări, procedurile sunt contra cost. Costurile pot varia în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe necesare.

Epilarea progresiv definitivă cu laser poate fi o opțiune eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit, dar este important să vă informați și să vă asigurați că sunteți gata pentru acest tratament înainte de a lua o decizie.

Dacă locuiţi în Râmnicu Vâlcea sau în împrejurimi, cabinetele FinestetLine sunt renumite pentru performanţele obţinute în materie de epilare progresiv definitivă întrucât Laserul Soprano Ice cu lungimea de undă Alexandrite 755nm folosit în cabinetele FinestetLine, este numărul 1 în domeniu, oferind rezultate vizibile după prima şedinţă. Poţi găsi cabinetele FinestetLine la adresa: Calea lui Traian 162, Bl 26 parter (pe alee lângă Clinica Rapitest), Râmnicu Vâlcea.