O noua editie Creativo 11-12 noiembrie la ARCUB

0
157

Creativo reuneste pasionasii de moda, design sau handmade si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica si/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune. Vor fi ateliere practice gratuite de cusut la masina, design vestimentar, croit dupa tipare, programate pentru cele doua zile dedicate creativitatii.

Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o serie de conferinte interesante, sustinute de designeri consacrati, bloggeri, specialisti in domeniu, dar si de antreprenori romani care au reusit sa construiasca branduri romanesti de succes.

Fiecare conferinta are o tematica foarte bine aleasa si de maximum interes pentru tot ceea ce inseamna Industria Fashion. La Creativo sunt pregatite 6 astfel de conferinte cu diferite teme: Design out of the box – Identitate prin design neconventional, Blogging & Vlogging – For brands and personal branding, Broderia – Pasiune si Afacere, Start UP and Succeed, Backstage of Fashion Industry– Provocari, lectii invatate si decizii inspirate ale antreprenorilor, Conturarea unor interioare de poveste si emotia spatiului arhitectural. Printre speakeri se numara designeri celebrii ca Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia Serban sau Mirela Diaconu dar si bloggeri de succes precum Andrei Vulpescu, Oana Tache si Silvia Postolatiev.

Atat la conferinte cat si la workshop-uri intrarea este gratuita, iar inscrierea se face pe site-ul club-creativo.ro.

Despre organizatori:

Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare şi formare profesionala din Romania, autorizate Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Tiparedecroitorie.ro este primul si cel mai complet magazin online din Romania specializat in distributia de tipare de croitorie. Acesta ofera sase marci de renume din Europa si SUA precum si tipare de designer creatii marca DKNY, Guy LaRoche sau Michael Kors.

Cusutsibrodat.ro are o vechime de peste 20 de ani pe piata utilajelor de specialitate din Romania, fiind reprezentant oficial in tara noastra a cunoscutelor branduri Brother si Bernina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here