Cele mai scumpe 4 servicii de reparatii laptop Toshiba?

0
198

Vrei sa afli care sunt cele mai scumpe servicii de reparatii la un laptop Toshiba. Citeste mai departe.

Cand ai o problema cu un laptop Toshiba (www.onlaptop.ro/service-laptop-toshiba), cel mai probabil te vei gandi imediat la costurile de reparatie. Nu e un secret faptul ca serviciile de reparatie difera in functie de severitatea problemei, dar si de modelul componentei de inlocuit. Iata care sunt cele mai scumpe servicii la care poti fi nevoit sa apelezi. Desigur, acesta ar fi un adevarat ghinion pentru tine.

  1. Inlocuire procesor – de la 450 lei

Procesorul este cea mai importanta si scumpa componenta a unui laptop Toshiba si a unui laptop in general, indiferent de brand. Cu cat procesorul este mai scump, cu atat va fi mai scump sa-l inlocuiesti cu unul nou. Serviciile de reparatie procesor sunt destul de consumatoare de timp, pentru ca presupun desfacerea laptopului pana la nivel de componente interne.

  1. Inlocuire placa de baza – de la 350 de lei

Placa de baza este o alta componenta scumpa din cadrul unui laptop. Poate ca ai auzit deja vorba conform careia daca ai placa de baza defecta de la un laptop, poti sa-ti cumperi direct alt laptop, pentru ca reparatia sau inlocuirea este foarte scumpa. Intr-adevar, este scumpa dar ramane o solutie mai ieftina decat achizitionarea unui laptop nou. Gandeste-te ca vei pastra toate celelalte componente performante. Desigur, pentru un laptop second hand sau refurbished care costa 600 de lei, este clar ca inlocuirea placii de baza la 350 de lei te poate pune pe ganduri. De aceea, cand trebuie sa iei o decizie daca sa inlocuiesti placa de baza la un laptop, uita-te sa vezi cat mai valoreaza laptopul acela, in momentul respectiv.

  1. Recuperarea datelor – de la 350 lei

Poate ca asta nu este o surpriza pentru tine, dar recuperarea datelor chiar este o actiune ce necesita mult efort si mult timp. Pentru recuperarea datelor se folosesc softuri si tehnici speciale, foarte amanuntite si precise. Pentru a evita necesitatea de recuperare a datelor, solutia este la indemana ta: trebuie doar sa-ti faci backup la date.

  1. Reparatie sau inlocuire placa video – de la 250 de lei

Si placa video are un  cost de reparatie sau inlocuire destul de mare. Problema usturatoare poate sa apara la laptopurile de jocuri, unde exista placi grafice dedicate, foarte scumpe. Inlocuirea lor poate fi foarte costisitoare. Pentru a impiedica defectarea este recomandat sa cureti laptop in centrul de service, cel putin o data la 6 luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here