Masa servire și măsuța de cafea în interiorul casei tale

0
34

Masa servire este din nou la modă și este deosebit de populară, mai ales de sărbători. Datorită dimensiunilor sale compacte și a roților confortabile, o astfel de masă poate fi la îndemână oriunde în casă. Ai nevoie de un spațiu suplimentar pentru băuturi în camera de zi, atunci când sosesc oaspeții? Nu unde să pui sosul și chipsurile când tu și familia ta decideți să urmăriți un film pe canapeaua din sufragerie? Te-ai săturat să alergi între sufragerie și bucătărie pentru a pune masa? Este mult mai ușor să aranjezi cupe, tacâmuri și gustări pe masa de servire și să le aduci la locul potrivit, în loc să organizezi o cursă cu obstacole pentru fiecare farfurie.

Majoritatea meselor de servire sunt foarte compacte, și în acest caz sunt potrivite chiar și pentru apartamentele mici. În plus, în condiții de spațiu de locuit limitat, este întotdeauna mai bine să dai preferință pieselor de mobilier mobile și transformabile decât celor staționare. De exemplu, ar trebui să iei în considerare faptul că, o masă pe roți va fi mai confortabilă decât o masă de ceai fixă ​​obișnuită, deoarece este mult mai ușor să o muți într-un colt, dacă te împiedică sau să o muți într-o cameră căruia în prezent îi lipsesc planurile orizontale.

Masa servire pliantă

Pentru apartamentele mici, masa servire pliabilă este perfectă, deoarece, poate fi ascunsă literalmente într-un dulap atunci când nu mai este nevoie de ea.

Pentru garsoniere sau pentru cei cărora le place să organizeze adunări neașteptate pe terasă, poate fi potrivită o masă pliabilă compactă, care, dacă este necesar, se transformă într-o sală de mese pentru patru persoane, iar când este pliată nu ocupă mult spațiu.

Modelele de mese servire rotunde de obicei, sunt mai compacte decât cele dreptunghiulare.

Masa servire poate fi utilă și în bucătărie, mai ales dacă nu ai suficient spațiu în sertare și rafturi staționare.

Măsuța de cafea

O modalitate ușoară de a adăuga mai mult stil interiorului tău este alegerea unei măsuțe de cafea uimitoare. Alege o măsuţă cu un design unic din magazinul online shopeo.ro, deoarece, vei aici găsi o varietate superbă de măsuțe de cafea. Doar aici poți găsi elementul perfect pentru casa ta. Aceste măsuțe pentru sufragerie au devenit indispensabile. Ele nu sunt doar funcționale, ci și duble ca decor sau punct focal în interiorul livingului tău. Deoarece măsuțele de cafea sunt așezate adesea în mijlocul camerei, este important să alegi una care să se potrivească cu restul interiorului. Măsuța de cafea este adesea folosită pentru gustări și băuturi, dar și ca loc de depozitare a revistelor. O altă caracteristică importantă, este aceea că poți așeza telecomanda pentru a-ți fi la îndemână, atunci când te uiți confortabil la emisiunea ta preferată la televizor.

Măsuța de cafea – Tipuri

Din magazinul online shopeo.ro poți alege dintr-o varietate minunată de măsuțe de cafea. O măsuță de cafea modernă, cu siguranță va impresiona oaspeții veniți la tine în vizită, dacă aceasta este aleasă conform stilului casei. Măsuța de cafea poate avea forme rotunde minunate care dau interiorului un aspect rafinat. Dacă ești în căutarea unui aspect mai solid, poți alege una dintre măsuțele de cafea din lemn regenerat. Variațiile de culoare sunt unice pentru fiecare măsuță de cafea, iar picioarele din fier le conferă un stil industrial. De asemenea, există măsuțe potrivite pentru iubitorii de mobilier modern, cum ar fi modelele foarte lucioase, cu un design dreptunghiular.

Măsuța de cafea – Combinații cu alt tip de mobilier

Dacă ai dificultăți de alegere între două măsuțe de cafea, poți combina două sau chiar trei măsuțe mici împreună, bineînțeles dacă spațiul îți permite. Alege diferite forme și culori pentru a crea un aspect unic și eclectic. De asemenea, poți cumpăra o măsuță de cafea mare și o poți combina cu o măsuță laterală mai mică din același material. Acest lucru creează unitate în decorul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here