Top 3 programe de arhitectura 3D

0
11
perspectiva-1-casa-prezentare-3d-fotorealiasta

Dacă te aflii printre recenţii studenţi admişi la arhitectură sau eşti pur şi simplu unul din împătimiţii acestui domeniu şi cauţi să îţi formezi cât mai repede o carieră în acest domeniu, însă nu ştii care ar fi cele mai bune programe pentru acest domeniu?

Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie, pentru că pe parcursul acestui articol îţi vom prezenta şi descrie nu mai puţin de 3 programe pe care să le utilizezi pentru a începe treaba în arhitectură. Să descoperim în continuare cine are nevoie de un program arhitectura 3d.

E vorba de diferite software-uri şi programe ce se pot dovedi utile atât pasionaţilor de arhitectură, dar şi celor ce se ocupă în special cu acest domeniu. Nu în ultimul rând, sunt programe destinate noilor studenţi de la arhitectură, ce se află la început de drum. Vei afla pe parcursul acestui articol diferite caracteristici şi moduri de utilizare ale acestor programe.

Totodată, ţinem să menţionăm că e vorba de nişte programe ce se utilizează în mod gratuit, deci nu trebuie să re gândeşti că vei fi nevoit să investeşti prea mulţi bani. Evident, dacă vei alege versiunea premium ve fi nevoit să scoţi din buzunar ceva bani, însă, cele 3 programe pot fi găsite online, gratuit.

Sweet Home 3D

Primul pe care îl vom trece în revistă se bucură şi de o denumire “drăguţă”, mai exact Sweet Home 3D, acesta fiind un software ce îţi oferă atât posibilitatea de a crea proiecte tip 2D sau 3D, însă este, în acelaşi timp intuitiv, dar şi destul de uşor de folosit datorită interfaţei destul de prietenoase.

Acest program se poate folosi pe aproape orice sistem de operare, vorbind aici de MacOS, Windows cât şi Linux. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă bucura de acest program este să intraţi pe site-ul acestora, după care să apasaţi pe butonul  de culoare verde “Download Sweet Home 3D”

După ce l-ai descărcat şi instalat, vei putea să foloseşti şi să lucrezi aşa cum îţi doreşti, pentru a te putea familiariza cu Sweet Home 3D.

AutoCAD

Vorbim acum de unul din cele mai bune şi profesionale programe în ceea ce ţine domeniul arhitecturii, program ce poartă denumirea de AutoCAD, fiind totodată un program ce este extrem de apreciat şi de folosit chiar şi de experţii din acest domeniu.

Acest program se poate downloada chiar şi gratuit, însă cu ceva mai puţine funcţionalităţi. Pentru varianta full, premium a acestui program, vei fi nevoit să oferi în jur de 2.200 de euro pe an pe o licenţă. Poţi beneficia şi de varianta de probă de 30 de zile, astfel încât să te familiarizezi şi să îţi dai seama dacă aplicaţia se potriveşte cerinţelor tale.

Sketch Up

Cel de-al treilea program din acest top poartă numele de Sketch Up şi cu siguranţă că îţi va satisface nevoile şi cerinţele, deoarece, şi acest, la fel, se foloseşte chiar şi de cei mai profesionişti. Programul se poate accesa atât online, în mod gratuit, dar se poate şi descărca în varianta full. Pentru o variantă completă vei fi nevoită să scoţi din buzunar până la 300 de euro lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here