Peruci și peruci cu șuvițe – Tendințe la modă în noul sezon

0
696

Tendințele stylingului sunt dinamice și schimbătoare. În fiecare nou sezon, stiliştii oferă propria lor viziune asupra perucilor și soluțiilor de culoare actuale. Puține fire de păr native ar putea rezista astăzi la astfel de încărcări, mai ales atunci când moda se schimbă des. Acum tendința este un bob întunecat cu breton drept, iar un an mai târziu – părul lung cu efect de shatush. Astăzi, există peruci moderne care te ajută să fii mereu în trend și să implementezi cele mai îndrăznețe idei.

Peruci la modă – Pătrat clasic

Această coafură încă nu își pierde relevanța. Dacă nu vrei să-ți tunzi părul sau nu ești mulțumită de structura acestuia, dar vrei să încerci un look trendy, o perucă bob va fi o opțiune excelentă. Există peruci  din păr natural, astfel încât să poți coafa peruca sau să o poți ondula.

Lungime medie cu croială dreaptă

Părul până la umeri este perfect pentru orice look. Acesta este un clasic dovedit, pe baza căruia o varietate de stiluri arată frumos. Cumpărarea unei peruci de lungime medie, este o opțiune excelentă pentru fanele tunsorilor care nu se demodează niciodată.

Cascada lungă

Această tunsoare este perfectă pentru iubitoarele de coafuri lungi și voluminoase. Arată impresionant și atrag privirile celorlalți. În plus, după ce ai achiziționat o perucă lungă, vei putea să o tai în timp după cum dorești, la o lungime diferită.

Peruci moderne. Tendințe de culoare 2021-2022

Vopsirea părului este o modalitate excelentă de a-ți schimba imaginea. Dar nu este întotdeauna posibil să obții culoarea dorită pe propriul păr. Și în acest caz, o perucă din păr natural devine o soluție excelentă. Printre tehnicile moderne, ombre misterioasă, shatush spectaculos, balayage irizat rămân relevante. Iar acestora li se adaugă și tehnica de atingere cu aer, recent dezvoltată și sombre, care este o încrucișare între lumini clasice și ombre. În ceea ce privește nuanțele, acestea sunt tonuri reci care fac loc celor calde precum caramel, grâu, miere, cupru.

Pentru fanele look-urilor extravagante și a nuanțelor neobișnuite, sezonul modei 2022 este și el de succes. Nuanțele strălucitoare de albastru, violet, roz sunt deosebit de relevante. De asemenea, stiliștii recomandă servirea acestor culori în nuanțe discrete, pastelate, iar alegerea este a ta. Perucile sunt realizate iniţial din păr nevopsit, astfel încât stiliștii pot întruchipa cele mai îndrăznețe idei ale clienților. Te poți familiariza cu sortimentul disponibil de peruci pe platforma mkp.ro.

Peruci cu șuvițe

Pentru a  cumpăra o perucă naturală lungă, trebuie să vezi dacă există silicon sau alte materiale în șuvițe. Pentru a testa acest lucru, trebuie să umezi o mică secțiune a perucii și să-ți treci mâna de jos în sus. Dacă părul nu a fost tratat cu nimic, atunci se va simți aspru la atingere datorită solzilor care acoperă șuvițele. Șuvițele trebuie să fie strânse și să nu se încurce când sunt pieptănate.  În produsele realizate manual, mănunchiuri mici de mai multe fire de păr sunt atașate la bază cu noduri speciale.

În funcție de material, poți alege peruci cu șuvițe din păr natural, fibră sintetică de înaltă calitate, modacril, fibre termice, kanekalon (fibră cu adaos de extract de alge marine). Baza corectă contribuie la crearea celui mai natural aspect. De exemplu, un capac din monofilament imită scalpul datorită plasei pe care firele de păr sunt atașate separat și cu dantela invizibilă, nimeni nu va vedea că porți o perucă, mărimea fiind ajustată de benzi elastice speciale. Astfel de peruci cu șuvițe rămân pe cap, chiar dacă dansezi toată noaptea. Și acesta este motto-ul și modul tuturor de a gândi. Se poate înțelege cât de important este pentru tine să arăți bine îngrijită, atractivă, în armonie cu tine și cu personalitatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here