O amenajare de bucatarie de admirat

0
1266

Dupa cum vei putea vedea si in imagini, bucataria pe care ti-o propunem este una inchisa de restul locuintei, limitand astfel mirosurile neplacute de la gatit. Cadrul din lemn al usilor a fost preluat si la nivelul insulei de bucatarie. Amenajarea capata astfel influente rustice placute, intr-un cadru preponderent modern. Lemnul imprima caldura camerei, iar tapetul invioreaza decorul.

Pentru ca bucataria sa para mai luminoasa si mai spatioasa, s-au folosit piese de mobilier alb, cu front lucios. Desi in imagini camera pare mai mare, in realitate suprafata bucatariei nu este una foarte generoasa. Trucurile la care a apelat decoratorul au permis o optimizare si utilizare eficienta a fiecarui metru patrat disponibil. Ferestrele false integrate pentru a aduce un plus de lumina naturala sunt o idee excelenta de pus in practica. O alta varianta pe care o poti folosi pentru propria locuinta este cea a unei ferestre false, mai largi, cu geamuri transparente. Poti lua in calcul aceasta idee doar daca peretele dintre bucatarie si living nu este unul de rezistenta.

Configuratia in forma de L sporeste functionalitatea bucatariei. Zonele de lucru sunt dispuse coerent si fluent. Insula de bucatarie este folosita ca loc pentru luat masa, pozitionata excelent la fereastra.

Mobilierul asigura spatiul necesar pentru depozitare, desi in partea superioara vom regasi dulapuri doar pe o singura latura. Electrocasnicele sunt incorporate pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii. Blatul alb din corian sporeste senzatia de curat si luminozitate a amenajarii.

Organizarea este esentiala intr-un spatiu mic precum acesta. De aceea, au fost integrate separatoare la nivelul dulapurilor si sertarelor, precum si o bara pentru ustensilele des utilizate. Politele asigura spatiu pentru a expune accesorii specifice sau a aseza plante aromatice.

Ce loc mai potrivit pe care sa-l numesti inima casei? Speram sa te inspire si pe tine.

Foto: elmueble

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here