Meriti o vacanta pe final de an?

0
1058

Societatea in care traim este aproape de ”sprintul final”,  odata cu finalizarea si anului calendaristic in curs, prilej inedit sa te gandesti si tu la un moment de respiro si detasare.

Te-ai gandit care ar putea fi destinatia ta de vacanta? Sa fie din nou zona montana romaneasca? Sau crezi ca meriti o schimbare?

Daca vrei sa schimbi aerul, dar totodata si locul in care iti vei petrece cateva zile de poveste, nu ezita sa arunci un ochi pe diferite oferte Antalya, agentiile de turism oferindu-ti posibilitatea in acest an cu un minimum de efort financiar sa traiesti momentele pe care ti le-ai planificat poate inca de ani.

De ce Antalya?

Recunoscuta ca o regiune izolata din sudul Turciei, in Antalya nu numai ca exista diferite complexe in care exista servicii de spa si ingrijire corporala de poveste, dar ii poti lasa pe cei mici in grija unor persoane adecvate, pentru a se destinde si juca in voie fara sa fie nevoie ca tu sa ii supraveghezi.

In plus, serviciile de cazare si festinul sunt si ele puncte forte, in prezent o oferta completa incluzand si aceste servicii speciale.

Ai crezut vreodata ca poti accesa un hotel de 5 stele cu doar 38 euro/zi? Sau ca poti avea parte de servicii  ultra all-inclusive, cu diferite bufete cu specific european, sau dupa caz dintr-o cultura asiatica?

Nu ezita sa faci schimbarea mult dorita in materie de vacanta, Antalya oferindu-ti de altfel si anumite obiective turistice ce nu trebuie ratate, etaland un mister si o stilistica aparte.

Ce puncte de interes sunt in Antalya?

Daca sunteti un fin pasionat al artelor istorice, atunci Ataturk House Museum poate fi o destinatie buna. Insa daca vreti sa vedeti cum se dezvolta si exprima splendoarea naturii, va puteti orienta atentia spre o destinatie precum Cascadele Duden, Koprulu Canyon, locuri cu totul si cu totul unice din cadrul acestei regiuni turcesti.

Dar sa revenim, ce implica oferta de cazare?

Pe langa clasicele servicii de cazare si masa, evident toti clientii au parte  si de servicii gratuite in randul piscinelor, sau altor locuri de resort din cadrul complexelor aferente.

Mai mult decat atat, in cazul in care doriti anumite privilegii, iar camera la care sunteti cazat sa aibe vedere spre coasta, puteti cere acest lucru la doar 8-10 euro pe zi in adaos.

O vacanta de neuitat incepe cu alegerea unei destinatii inedite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here