Cum initiezi o afacere Street Food profitabila

0
473

Iti pot oferi o multime de motive pentru care o afaere de tip street food este una profitabila, care ofera si numeroase satisfactii.

  1. Primul motiv consta in faptul ca aceasta afacere nu necesita o investitie foarte mare, fata de lansarea unui resturant sau a unei companii de catering.
  2. Trebuie sa te gandesti ca street food-ul a captat tot mai mult atentia amatorilor de mancare “pe repede inainte” din Romania, deci nu exista riscul de faliment, in plus oamenii sunt ghidati de nevoia de a manca, deci mancarea calda, preparata pe loc, este o solutie apertisanta pentru multi.
  3. Un business de acest tip este perfect pentru tineri, deoarece ofera posibilitatea de a capata experienta, si a dezvolta, in timp business-uri mai complexe.
  4. Este o experienta inedita, si ofera posibilitatea de a cunoaste oameni, preferinte, gusturi, caractere…
  5. Iti recuperezi banii investiti rapid.

Initierea un business de tip street food presupune mai multe operatiuni. In primul rand trebuie sa gasesti publicul tinta. Multi antrepenori prefera sa participe la diferite evenimente si targuri, deci aceasta afacere este una sezoniera. Alti antreprenori, aleg sa dezvolte afacerea pe tot parcursul anului, pana capata experienta, pentru a initia un business la alt nivel. Pentru a avea succes in acest domeniu este necesar sa iti plasezi afacerea intr-o zona tranzitata de multi oameni!

Nu neglija cheltuielile. Pentru a beneficia de profit este esential sa optimizezi de la inceput toate cheltuielile. Trebuie sa stii ca, pe langa cheltuielile initiale, vei fi nevoit sa investesti si in alte elemente, precum ambalaje, detergenti, pungi, hartie de impachetat, scobitori, paie, pahare din plastic, cutii, s.a. Pentru a optimiza cheltuielile, si a economisi timp, specialistii recomanda sa colaborezi cu un singur furnizor! In acest fel vei gestiona mai bine costurile, termenele de plasare a comenzilor si facturile inregistrate. Alege un magazin bine echipat cu toate accesoriile necesare pentru un astfel de business, deoarece iti pune la dispozitie toate accesoriile de care ai nevoie. Poti plasa comanda, chiar si cand esti la treaba, deoarece intregul proces de achizitie se realizeaza simplu, de pe telefonul mobil. In plus poti beneficia de oferte promotionale pentru produsele care te intereseaza.

Fii tare si afiseaza o atitudine pozitiva! Trebuie sa stii ca in acest business te vei lovi de oameni binevoitori, dar si de oameni mofturosi, stresati sau mai putin placuti. Este important ca indiferent de situatia in care te gasesti, sa afisezi o atitudine pozitiva si un zambet larg!

O afacere de succes se desfasoara impecabil indiferent de temperaturile de afara, intemperiile vremii si pretentiile clientilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here