Cum selectam o firma de termopane competenta?

0
695

Alegeti un producator

A devenit mult mai practic pentru companiile de ferestre si usi termopan sa actioneze ca si furnizori, aprovizionarea produselor pentru casa dumneavoastra facandu-se de de la orice alta firma din tara sau din strainatate. Partea negativa a acestui tip de afacere este aceea ca producatorul de ferestre ofera garantii limitate firmei de la care achizitionati Dumneavoastra, iar uneori acest lucru poate insemna o achizitie neinspirata. De exemplu ferestrele si usile furnizate pot fi garantate timp de zece ani dar balamalele, manerele si accesoriile pot fi acoperite numai pentru douasprezece luni. In plus, un producator detine cunostintele si expertiza necesara pentru a construi ferestre si usi, reprezentand astfel o resursa fantastica pentru toti clientii, care il pot contacta atunci cand este necesar.

Verificati acreditarile

Multe firme de termopane sustin ca ofera anumite standarde care, dupa finalizarea lucrarii nu sunt respectate. Acreditarile de calitate dovedesc faptul ca furnizorul dumneavoastra face un angajament serios din punct de vedere financiar in calitatea produsului pentru a se asigura ca veti fi incantat de achizitia facuta. Este imperativ sa cereti fiecarei companii sa sustina standardele verbale cu dovezi documentare sau acreditari prin care se recunoaste calitatea lucrarilor efectuate de catre companie.

Reputatie solida

Sfatul cel mai bun pentru a fi siguri ca alegeti cea mai buna firma de termopane pentru a va instala ferestrele sau usile este sa verificati totul in amanunt, iar apoi sa verificati din nou. O firma buna trebuie sa va faca intotdeauna sa va simtiti increzatori in abilitatile lor de a avea grija de lucrarea efectuata, si nu exista recomandari mai puternice pe care sa le puteti primi decat opinia clientilor deja existenti ! Nu toti clientii unei firme vor fi 100% satisfacuti, insa majoritatea ar fi dispusi sa lucreze din nou cu aceasi companie. Firmele bune recunosc importanta clientilor fericiti, si prefera sa pastreze o reputatie solida pentru a se bucura de recomandarile clientilor, iar daca este posibil, acestia sa apeleze din nou cu incredere la serviciile lor.

Garantii

Verificati intotdeauna garantia dumneavoastra! Majoritatea clientilor considera ca vor avea nevoie doar de doua sau de trei ori  in viata sa cumpere ferestre si usi noi.  Deci este vital sa verificati intreaga documentatie pentru a fi siguri ca aveti o garantie totala pentru o perioada de cel putin zece ani, care sa acopere nu numai produsele, dar si montarea. Multe companii orientate catre clienti ofera de asemenea o asigurare a garantiei, aceasta fiind in principiu o polita de asigurare care acopera garantia in cazul incetarii activitatii firmei de termopane.

Service post-vanzare

Atunci cand alegeti un furnizor, este intotdeauna important sa va intrebati si sa va simtiti increzator ca firma pe care o luati in calcul va avea grija de produsele dumneavoastra pe toata perioada de garantie. A devenit o practica destul de obisnuita pentru companiile de profil faptul de a-si reduce responsabilitatile de garantie, iar acest lucru devine evident numai atunci cand cititi detaliile acordului incheiat cu dumneavoastra. In plus, multe companii fac clientii sa intampine dificultati procedurale, insistand ca toate reclamatiile sa fie trimise in scris, cauzand astfel intarzieri inutile in solutionarea problemei dumneavoastra. Adresati-i furnizorului dumneavoastra intrebari cu privire la modul in care sunt tratate cererile de servicii, si luati legatura cu cat mai multe rude, prieteni si cunostinte, interesandu-va despre experientele lor. Firmele de calitate privesc intotdeauna cererile de servicii ca pe o ocazie de a se pune in evidenta si de a atrage noi clienti.

Mult noroc cu imbunatatirile din casa dumneavoastra si pastrati intotdeauna aceste sfaturi in minte! Stati departe de firmele de termopane neserioase, si intotdeauna faceti mai multe verificari inainte de a cumpara un produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here