Cum combatem frigul cu ajutorul incaltamintei

0
673

Decembrie, o luna extrem de rece. Dar nici nu are cum sa fie altfel, luna Decembrie este prima luna de iarna, asadar trebuie sa ne echipam corespunzator pentru aceasta perioada si sa invatam cum putem combate frigul cu ajutorul incaltamintei bine alese. De exemplu, multe modele de ghete dama toamna pot fi purtate, cat de cat, in aceasta perioada, dar ele nu asigura o protective 100% impotriva frigului. Asadar, care sunt alternativele?

Este simplu. Primul exemplu: ghete si cizme dama, o categorie de incaltamine foarte buna, care sunt special concepute pentru a tine frigul si umezeala la distanta. De retinut: trebuie sa fie realizate din materiale premium, de calitate. Daca nu sunt lucrate corespunzator, atunci nu dau randamentul mult asteptat. Depinde de unde achizitionati aceste incaltari, pentru ca este recomandat sa le cumparati de la furnizori cunoscuti, cu experienta in domeniu.

Un alt exemplu, probabil o categorie si mai potrivita pentru vremea rece: cizme dama imblanite. Tot ce inseamna blanita, te duce cu gandul la caldura, deci e de inteles de ce designerii au inclus blana si in incaltaminte. Sunt cele mai calduroare incaltari, care au rolul de a tine frigul la distanta si sunt potrivite pentru vremea ploioasa si nu numai. Clar trebuie sa detii o astfel de pereche de incaltari, daca vrei sa faci fata iernii.

Acestea sunt cele mai bune exemple de incaltaminte, cu ajutorul carora poti combate frigul. De regula, frigul porneste de la picioare, dar daca ele sunt bine protejate, nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu acest aspect. Trebuie doar sa va alegeti perechea potrivita, fie ca este vorba de o pereche de ghete sau cizme imblanite (am stabilit anterior care sunt criteriile dupa care trebuie alese perechile potrivite – calitate si profesionalism).

Doamnelor, sper ca aceste sfaturi v-au fost de folos (desi nu cred ca exista secrete ale pantofilor, pe care femeile sa nu le cunoasca). Este un fel de ‘’reminder’’ ca in vremea rece nu este bine sa ne jucam cu sanatatea noastra si ca mai bine alegem sa combatem frigul prin metode inteligente si la indemana. Si ce poate fi mai la indemana, decat o pereche de ghete imblanite?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here