bForce Motor Squad iti ofera sansa de a deveni profesionist

0
100

Atunci cand intrebi bucurestenii, posesori de masini BMW, unde isi repara autoturismele, acestia te vor indruma spre BForce, fostul Bimmer Service. Acest service auto are o experienta de peste 10 ani, fiind primul si unicul service specializat BMW din tara. Initiativa acestui service a pornit odata cu dorinta fondatorului de a-si repara propria masina, in urma cu 15 ani, iar de atunci a dorit sa isi extinda serviciile si sa isi ofere priceperea celor care au nevoie.


BForce nu este doar un simplu service auto. Este un fanclub al masinilor BMW, iar personalul de acolo isi respecta fiecare client, deoarece zilnic isi iau angajamentul de a readuce intr-o stare perfecta de functionare fiecare masina care le intra in garaj.

De asemenea, BForce este si singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Acestia ofera un pachet intreg in ceea ce priveste instructia pentru cei care vor sa invete meseria de mecanic, mai ales pe masini BMW.

De ce sa devii mecanic BMW?

Sa fim seriosi, in ziua de astazi toti tinerii viseaza la masini BMW, deaorece sunt ultimul racnet. Posesorii nu le cumpara doar pentru aspect. Acestia aleg BMW, deoarece calitatea acestor autoturisme este de neegalat. Spre deosebire de alte marci de masini, BMW are multi cai putere sub capota, stabilitate, tabla rezistenta si ofera tot confortul de care soferul are nevoie. Desi aceasta marca de masini este foarte populara in Romania de vreo 10 ani incoace, cunoscatorii vechi aleg aceste masini, deoarece le evoca anumite amintiri din trecut si cunosc fiabilitatea motoarelor BMW.

In service-ul BForce intra atat masini noi, masini second sau chiar si masini la mana a treia, insa acest aspect nu este foarte important pentru echipa care lucreaza sub capota. Scopul lor este unul: acela de a livra performantele unui service de inalta calitate pentru fiecare client in parte.

Ce vei dobandi la scoala de mecanici BForce?

Cursantii vor beneficia de notiuni atat teoretice, cat si practice, ambele fiind la fel de importante atunci cand vor pune in practica ce au invatat.

Partea teoretica introduce candidatul in lumea componentelor BMW si a  pieselor care fac ca masinaria sa fucntioneze. Aceste aspecte teoretice sunt foarte importante iar totul va fi explicat in asa fel icat toti cursantii sa inteleaga principiile de baza.

Partea practica, este a doua etapa in care cursantul va pune in practica notiunile teoretice invatate, insa va beneficia de ajutorul unui personal calificat. Cursantul va sustine examenul final ce tine de partea aplicativa in service-ul BForce, iar toate reparatiile se fac exclusiv pe masini BMW. Service-ul BForce va pune la dispozitia cursantului toate uneltele si aparatura necesara pentru a duce la bun sfarsit informatiile asimilate.

Scoala de mecanici BForce este unica scoala din Romania care ofera o educatie corespunzatoare in ceea ce priveste reparatiile facute asupra masinilor BMW. Acest curs este o investitie foarte buna pentru toti cei care doresc sa urmeze o cariera de mecanic si vor sa obtina rezultate imediate.

BForce este viitorul celor care indragesc masinile BMW!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here