Unde ar trebui sa fie localizat un teren sau un ansamblu de loturi pentru eficienta maxima

0
371

Pozitionarea sau localizarea unor loturi pe care urmeaza sa construiesti este definitorie pentru reusita punerii in aplicare a proiectului gandit. Un proiect bun poate sa nu fie chiar asa de stralucit daca locuinta care va rezulta este foarte departe de un oras mare, in special daca ajungi foarte greu la locul de munca.

Aspecte legate de localizare

Localizarea conteaza foarte mult, ea poate sa influenteze si pretul loturilor, poate sa te impiedice sa iti dezvolti proiectul asa cum iti doresti. Cum ar trebui sa fie localizat terenul pe care ar urma sa construiesti? Aici e mult de discutat, dar foarte pe scurt, iata cateva aspecte. Un prim aspect tine de amplasarea la distanta mica de marile orase pe langa care se afla de obicei aceste terenuri. De pilda, avem un ansamblul Drumul Postei localizat excelent la intrare in Tartasesti, la 14 km de la iesirea din Bucuresti pe DN7, dupa Chitila. Distanta mica fata de marile orase este un avantaj major. Ajungi rapid unde vrei, nu depinzi prea mult de mersul pe jos, ai si mijloace de transport in comun, astfel iti rezolvi rapid problemele. Terenul pe care se va construi ar fi ideal sa fie localizat cu deschidere la drumuri cu mai multe benzi, pentru trafic cat mai lejer. Iarasi avem exemplul dat de ansamblul Drumul Postei, DN7 este ca o autostrada pe patru benzi, nu avem blocaj in trafic, nu intarziem nicaieri. Localizarea terenului ar trebui sa fie si in vecinatatea a cat mai multe institutii publice sau supermarketuri, zone de relaxare, poate paduri sau spatii verzi special amenajate.

Acces rapid la gara si la zonele comerciale

Drumul Postei bifeaza si aici cu absolut tot ce ii trebuie in jur, ofera si acces rapid la o gara, la un mall foarte mare unde se pot face sesiuni de shopping excelente si se poate petrece timp de calitate alaturi de familie. Si daca tot discutam despre localizare nu avem cum sa nu adaugam si aspectul legat de accesul la un drum judetean imediat dupa ce se construieste o locuinta. Drumul Postei sta bine si la acest capitol, se afla in spatele postei din Tartasesti, avand acces foarte usor la DN7.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here