Ce ar trebui sa stii despre cununia civila?

0
633

Momentul cererii in casatorie este de neuitat si ofera mirilor momente de fericire, insa, este nevoie sa se treaca la urmatorul pas si sa se oficializeze relatia dintre cei doi.

Despre cununie civila se poate spune ca este urmatorul pas dupa oferirea inelului de logodna, insa chiar daca se alege ca aceasta sa nu aiba loc in acelasi timp cu casatoria religioasa, tot va oferi celor doi indragostiti suficiente momente de neliniste si multe lucruri de organizat si pus la punct.

De cele mai multe ori, locul unde va avea loc cuninia civila este motivul care le da cele mai multe batai de cap mirilor, de aceea, o cununie civila in aer liber poate fi o varianta extrem de agreabila pentru cei doi. 

Exista anumite motive pentru a opta pentru cununia civila inaintea nuntii, de aceea, este recomandat sa te gandesti la acestea daca inca nu poti lua o hotarare definitiva. Printre aceste motive, trebuie specificate:

  • O cununie civila care are loc inainte de cununia religioasa poate oferi mirilor posibilitatea de a trai o zi linistita, alaturi de persoanele cele mai apropriate, fara a avea foarte multe griji si sarcini pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit pentru ca totul sa iese perfect
  • Daca optezi pentru o cununie civila inainte de cea religioasa, veti avea suficient timp pentru a va schimba documentele si pentru a va organiza si stabili locul unde veti petrece luna de miere. Deci, imediat dupa nunta veti putea pleca in luna de miere, caci toate documentele vor fi deja puse la punct.
  • Cununia civila poate fi stabilita in orice zi a saptamanii si in orice anotimp, astfel ca, daca iti doresti o cununie civila in aer liber, o vei putea organiza oricand este posibil acest lucru si oricand iti doresti.
  • Cununia civila poate fi organizata cu mult mai putini invitati, astfel ca te vei putea bucura de o zi cu adevarat reusita, in compania persoanelor pe care le iubesti si vei putea sa iti alegi tinuta si buchetul, astfel incat acestea sa fie exact pe gustul tau. Totusi, trebuie sa ai in vedere faptul ca tinuta nu trebuie sa fie prea extravaganta sau somptuoasa, ci trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa ti se observe aspectul natural si relaxarea pe chip.

Pentru a sarbatori acea cununie civila, este recomandat sa se aleaga una dintre numeroasele locatii nunta Bucuresti, care poate sa organizeze o masa la restaurantul propriu, iar meniul ales sa poata corespunde preferintelor voastre si ale invitatilor vostri.

Cel mai bine este sa se aleaga pentru cununie civila o locatie cu suficienta experienta in organizarea unor astfel de evenimente, iar in functie de dorintele fiecarui cuplu, sa se amenajeze un spatiu destinat acestui eveniment, sa se decoreze cu flori sau accesorii care sa ramane imprimate in mintea fiecaruia, dar si in fotografiile care vor imortaliza orice moment.

Astfel, daca iti doresti o cununie civila de vis, este recomandat sa apelezi la salon nunta Bucuresti, iar reprezentantii acestora vor sti exact ceea ce trebuie sa va recomande pentru a avea parte de un eveniment perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here