Stații de călcat de luat în considerare în cazul în care doriți să vă schimbați fierul de călcat

0
180

Călcatul clar nu este activitatea preferată a nimănui. Putem petrece ore întregi călcând haine și devine obositor și plictisitor. Din aceste motive, cu toții căutăm modalități prin care să ne simplificăm treaba. Dacă ai ajuns la concluzia că achiziționarea unei stații de călcat este cea mai bună variantă pentru tine sau pentru familia ta, dar încă nu știi pentru ce să optezi, iată câteva modele de stații de călcat pe care le poți lua în considerare sau după care te poți ghida:

  1. Statie de calcat Phillips Perfect Care Elite Plus GC 9682

Poate una dintre cele mai scumpe stații de călcat, Phillips Perfect Care Elite Plus combină performanța unei stații de călcat profesionale cu un design modern. Fierul de călcat, în sine, are o greutate potrivită și un mâner ergonomic, făcându-l ușor de manevrat.

Tehnologia optimalTEMP face exact ceea ce indică și numele acesteia, adică optimizează temperatura în funcție de materialul călcat. De asemenea, vine dotată cu un sistem de aburi inteligent și automat. Este ușor de utilizat și nu arde masa de călcat în cazul în care este uitat direct pe aceasta. Această stație de călcat cântărește 5.1 kilograme cu totul, are o capacitate de 1.8 litrii și o presiune de 8 bari.

Fie că vorbim despre Phillips Perfect Care Elite Plus sau despre Phillips Perfect Care Elite Silence, acestea sunt stații de călcat cu un preț de peste 2000 RON, dar cu performanțe foarte bune din orice punct de vedere. Reprezintă o investiție de durată, până la urmă.

  1. Beko SGA7126P

Nu găsești multe stații de călcat la un pret avantajos și care să facă o treabă foarte bună. Beko SGA7126P, le are pe amândouă. Cu un preț de maxim 550 de RON, această stație de călcat vine cu foarte multe caracteristici menite să te ajute, precum funcția de oprire automată, funcția eco sau display-ul digital.

Multe stații de călcat sunt voluminoase și grele, însă aceasta este compactă, cântărește doar 3.3 kilograme și are un rezervor cu capacitatea de un litru. Poate călca foarte bine orice tip de material, întâmpinând dificultăți doar cu materialele foarte groase. Presiunea aburului este de 5.8 bari. Este o stație de călcat cu multe caracteristici foarte bune și un preț accesibil.

  1. Tefal Liberty SV7020

Această stație de călcat vine dotată cu două filtre cartușe/filtre anti-calcar, făcând-o perfectă pentru cei ce locuiesc în zone cu apă dură, calcaroasă. Pe lângă acestea, această stație de călcat are o funcție simplă de curățare, ceea ce îl face mai ușor de îngrijit. Face parte din tipul de stații de călcat compacte, ce ocupă foarte puțin spațiu.

Cei de la Tefal garantează că această stație de călcat încape pe o foaie A4, fiind foarte ușor de depozitat. Are o greutate de 4.2 kilograme și un rezervor de apă cu ocapacitate de 1.5 litrii. Vine dotat cu funcții precum oprire automată sau mod eco. Are o presiune maximă de 5.4 bari. Prețul este avantajos, raportat la calitatea acestei stații de călcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here