Combinatii de flori pentru aranjamentele florale

0
762

La orice nunta aranjamentele florale ies in evidenta. Ele sunt compuse tinundu-se cont de tema nuntii si de ceea ce vor organizatorii de eveniment in colaborare cu clientii finali. Mirii se implica de la primul moment al serii, pana la organizarea ultimului detaliu din momentul lor special. De aceea isi doresc ca decoratiunile de nunta precum aranjamentele florale sau panourile florale sa fie in structura si combinatia perfecta.

Tipuri de combinatii de aranjamente florale

Sunt multe tipuri de aranjamente florale, insa se pot organiza in functie de mai multe criterii. Putem sa vorbim astfel de decoratiuni de nunta din flori de acelasi fel sau diferite, se poate discuta despre aranjamente florale mici , medii sau mari (daca ne referim la marimea lor) sau se vorbeste despre aranjamente florale de tipul decorului de masa sau panoului floral (daca ne referim la pozitionarea sa in sala).

Combinatii de flori

Varietatea de flori de pe piata de decoratiuni de nunta este vasta si orice gust isi gaseste corespondentul intr-o forma sau alta. De la trandafiri, care sunt alegerea clasica, pana la hortensii si floarea soarelui, toate pot forma un aranjament frumos, care sa reprezinte dorintele mirilor. De exemplu floarea soarelui poate sa fie combinata cu spice de grau si cu lemnisoare pentru a crea un buchet ce reprezinta soarele, vara, rusticul. Trandafirii pot sa fie pe primul plan atunci cand exista o nunta eleganta si se pot alatura lor fire de gerbera alba impreuna cu verdeata pentru ca trandafirii sa iasa in evidenta.

Culorile folosite

Orice tip de culoare este potrivita, tinand cont de faptul ca orice alegere de acest tip este in concordanta cu tema nuntii. Astfel, daca tema este albastrul, se pot pune flori albastre, singure sau in combinatie cu alte culori. De asemenea se poate merge pe nuante diferite ale aceleiasi culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here