Ultimele tendințe în încălzirea prin pardoseală

0
56

Descoperă cele mai recente îmbunătățiri tehnologice în ce privește controlul incălzirii prin pardoseală

Cu cativa ani in urma, nici nu ne imaginam ca acum, in 2021, ne vom bucura de incalzire prin pardoseala – acasa ori la birou. Cu atat mai mult, nici nu trecea prin cap cum tehnologia ne va permite sa modificam, de la distanta, prin telefonul mobil, temperatura din locuinta noastra, in diferite zone ale casei!

Ajustarea temperaturii pe zone

Acum insa, aceste progrese tehnologice sunt si la indemana noastra, in Romania. Cum functioneaza? Sa luam unul dintre exemplele ce ofera aceasta reglare a temperaturii pe zone: MAGNUM Remote Zone Control – un sistem eficient pentru a controla incalzirea prin pardoseala. Cum functioneaza? Se monteaza termostate in orice camera si se adauga un controler (la distribuitor). Cand sunteti acasa, puteti seta temperaturile potrivite de pe termostat, ori chiar de pe tableta ori telefon, pentru un confort sport. Cand sunteti la distanta, folositi dispozitive ce folosesc aplicatia Magnum (pentru Android si iOS). Este extrem de usor si foarte rapid!

Temperaturi variate pentru mai multe momente din zi

Tot de la MAGNUM ai si termostate ce iti permit setarea temperaturii, prin programare, in diferite momente ale zilei (maxim 3). In plus, ai automatizari la ora de vara/iarna.

Programe smart

Credeai ca locuinta ti se va incalzi mai repede, insa astepti in frig de mult timp? Nu vei mai pati asa ceva cu un termostat inteligent, ce calculeaza singur timpul de care are nevoie pentru a incalzi aerul la o anumita temperatura si “invata” totul despre locuinta si nevoile tale de incalzire. Apoi, seteaza automat programele viitoare.

Adio butoane

Bucura-te de o utilizare simpla, rapida, gratie ecranelor cu atingere la termostat.

Comenzi vocale

Foloseste Google Assistan si Alexa (Amazon) pentru a controla rapid temperatura.

Back-up garantat

Ti-e frica de faptul ca setarile si programele atent configurate se vor pierde? Nicio grija! Alege backup-ul si ai mereu o rezerva!

Precizie maximă

Ai senzori performanti in podea si senzori pentru aer.

Afla si mai multe noutati despre sistemele electrice de incalzire in pardoseala si descopera toate detaliile tehnice (brosuri, fise, prezentari), la CaseCalduroase.ro, reprezentant zonal Magnum Heating.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here