Cutiile preferate ale producatorilor de vin!

0
410

Pentru producatorii de vin, transportul reprezinta o alta parte importanta a afacerii, deoarece sticlele de vin sunt fragile si trebuie transportare cu mare atentie. In trecut, sticlele de vin erau transportate in cutii de lemn numite si “ladite” insa, costul pentru aceste ladite era mult prea mare si ingreunau inutil incarcatura. Ipack.ro ofera o gama vasta de cutii transport sticle de la care clientii se pot aproviziona in cantitati mari.

Cartonul este un material ieftin. Avand in vedere numarul impresionant de ambalaje din carton folosite in intreaga lume , se subintelege ca pretul materialului are un rol important. Clientii vor ambalaje ieftine, pe care producatorii le pot obtine doar din materii prime ieftine. Iar cartonul ramane un material cu pret accesibil.

Ambalajele din carton sunt si ecologice, un lucru necesar in contextul actual. Cartonul este confectionat din resurse care se regenereaza, de unde si mentinerea pretului avantajos. Si cum putem folosi de mai multe ori niste ambalaje din carton, valoarea lor creste si mai mult. Dar asta nu este tot: cerneala cu care se inscriptioneaza ambalajele din carton nu este una poluanta, pentru ca nu este pe baza de substante toxice(precum plumbul), ci este o cerneala pe baza de apa.

Rezistenta cartonului, in special a celui ondulat, este binecunoscuta.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare la alegere pentru multe marci si industrii. Constructia sa de inalta tehnologie asigura ca materialul poate transporta o gama larga de greutati, protejeaza impotriva umezelii si ofera solutii de ambalare durabile. In plus, cartonul ondulat este foarte personalizabil si foarte rentabil. Sa aprofundam putin mai mult  lumea cartonului ondulat si sa aflam ce ne mai poate oferi din punctul de vedere al unui designer de ambalaje.

Cartonul ondulat este fabricat din hartie arcuita cunoscuta sub numele de „canelura”. Este o solutie de inalta tehnologie, care utilizeaza sisteme avansate de proiectare si fabricare a computerelor. Acest design face ca cartonul ondulat sa fie cea mai buna alegere pentru multi designeri de ambalaje. Cutia ondulata ofera o perna stabila pentru orice produs, pastrand articolele in siguranta in timpul transportului si manipularii pe distante medii si lungi. In functie de cantitatea de protectie necesara, cartonul ondulat poate varia in dimensiuni si grosime. De asemenea, cartonul ondulat pastreaza umezeala departe de produse, ceea ce este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste la perioade lungi de transport.

Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai accesibile cutii disponibile din punct de vedere al pretului. Nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea si umplerea cutiilor. In afara de asta, cartonul ondulat este destul de usor de reciclat, iar cutiile pot fi pliate inapoi si depozitate pentru utilizare ulterioara.

Cand spui ambalaj spui vanzare de produs. Ori o vanzare este deseori facilitata de un ambalaj atragator. Pentru ca acesta reuseste sa atraga rapid atentia potentialului client, pentru ca mai apoi acesta sa descopere si caracteristicile produsului ambalat. Tocmai de aceea, comerciantii ar trebui sa acorde o importanta sporita modului de prezentare, in vederea cresterii vanzarilor. Astfel, tot mai multe companii opteaza pentru ambalaje din carton.  Ipack.ro ofera cele mai bune cutii  transport pentru transportul alimentelor si al obiectelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here