Cum știi cum arată parchetul în casa ta înainte de a-l monta? Încearcă simulatorul VIS de la Decolandia!

0
185

De câte ori te-ai uitat la o placă de parchet și te-ai întrebat cum ai putea să îți dai seama cum va arăta în camera ta? De cele mai multe ori nu ai reușit să îți imaginezi totul și ai fost destul de frustrat. Simulatorul VIS este instrumentul de care ai nevoie pentru a-ți forma o viziune clară asupra modului în care va arată parchetul. Dacă ți-ai făcut planuri de viitor pentru a schimba aspectul camerei tale și vrei să începi cu un parchet modern și atrăgător, aceasta este cea mai bună soluție.

Transformă-ți visele în pură realitate cu simulatorul VIS de la Decolandia pentru că acum totul este posibil! În acest fel poți vedea cum va arăta proiectul tău folosind materiale de înaltă calitate și vei putea găsi cu ușurință soluția care ți se potrivește cel mai bine. În cazul în care observi că parchetul nu arată așa cum ți-ai dorit, poți să faci câteva schimbări în timp real pentru a remedia problema. La final vei avea designul dorit în camera ta.

Cum folosești simulatorul VIS de la Decolandia?

Dacă te întrebi ce tip de podea se potrivește camerei sau ce tip de deck să montezi pe terasa ta, acum ai un ajutor. Dacă ai un smartphone poți să faci o poză camerei în construcție, apoi în simulatorul VIS poți testa și verifica mai multe tipuri de parchet. Astfel, vei vedea în timp real, cum o să arate camera sau terasa ta cu noul parchet pe care l-ai ales din magazin.

Nu ai nevoie neapărat de o poză cu camera sau terasa, ci te poți folosi și de un plan cu locația sau un plan 3D primit de la arhitect. Când găsești parchetul potrivit pentru camera ta sau deck pentru terasele exterioare și alte suprafețe exterioare, poți salva imaginea pentru a nu uita ce ai ales. Mai mult, o poți împărtăși cu prietenii sau familia.

Gândește-te cât de mult simplifică lucrurile acest simulator și cât de ușor este să faci schimbările necesare înainte ca proiectul tău să fie dus la finalizare. Din acest punct de vedere, simulatorul VIS reprezintă un mare atuu de care ar trebui să beneficieze fiecare client care cumpără diverse produse de la Decolandia. Nimic nu se compară cu această experiență oferită de tehnologia modernă care simplifică lucrurile în mod considerabil și te ajută să faci o alegere inspirată.

Așadar din confortul casei tale poți alege materialele cele mai potrivite pentru proiectul tău cu ajutorul simulatorului de la Decolandia fără să mai fie nevoie să te deplasezi la mai multe magazine și să te chinui să-ți imaginezi cum ar arăta acea podea acasă la tine. Acest instrument modern îți expune în prezent o imagine despre cum va arăta în viitor parchetul din camera ta.

O aplicație extrem de ușor de folosit

Tot ceea ce trebuie să faci este să încarci o fotografie cu încăperea în care vrei să schimbi parchetul. Selectează categoria de produs, apoi alege materialul și culoarea dorită. Dacă nu ai făcut încă alegerea finală în acest sens, poți să încerci combinații diverse de materiale și nuanțe pentru a descoperi care este parchetul ce se armonizează perfect cu alte elemente de design aflate în camera ta.

Softul te ajută să alegi materialele cele mai potrivite din portofoliul firmei Decolandia. În acest fel, nu ai cum să alegi greșit. Vei avea parte de o experiență unică cu ajutorul tehnologiei moderne care îți prezintă astăzi ce se întâmplă mâine. Folosește cu încredere simulatorul VIS pentru că îți oferă reale beneficii pe termen lung și pune în valoare proiectul casei tale!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here