Sfaturi pentru decorarea unei bucătării moderne

0
182

Deseori visăm la o bucătărie idilică, asemănătoare cu imaginile pe care le vedem în reviste și pe rețele sociale. Cu toate acestea, atunci când ne propunem să ne renovăm și redecorăm bucătăria, să îi oferim o notă elegantă și modernă, nu este atât de simplu pe cât pare.

Iată cinci sfaturi simple și foarte utile pentru a oferi bucătăriei tale aspectul modern pe care îl cauți.

1. Mai puțin este mai mult

A dispărut stilul baroc și încărcat. Într-o bucătărie modernă, senzația de spațiu este o necesitate. Afișează doar ceea ce vrei cu adevărat să vezi. Nu mai e nevoie să umpleți fiecare locșor, umpleți camera doar cu mobilier și obiecte decorative strict esențiale.

Bucătării moderne vezi ofertele Emag

Pentru a realiza acest lucru, este necesar să optimizați capacitatea de stocare a bucătăriei. Profitați la maximum de spațiul de depozitare pe care îl aveți în partea inferioară a bucătăriei și eliberați spațiu în zona superioară. Rafturile pot fi marii tăi aliați în acest moment.

2. Să fie mult verde

Gândiți-vă la acel loc nou care vă place atât de mult, la cafeneaua pe care o vedeți și spuneți „vreau să beau o cafea aici”, la acel spațiu din parc unde vă place să stați o vreme pentru a vă deconecta… Ce au toate în comun? Plantele! Marea majoritate dintre noi trăim înconjurați de beton, ceea ce a făcut ca tendința dominantă să încerce să aducă puțină natură acasă.

Mobila de bucatarie emag.ro

Plantele sunt elemente decorative care dau o notă confortabilă casei, aduc seninătate și calm oricărei încăperi. În plus, te poți juca cu designul ghivecelor pentru a da o notă distractivă bucătăriei, jucându-te cu culorile și materialele lor.

3. Mai mult lemn!

Lemnul este materialul esențial în orice bucătărie modernă. Este baza stilului nordic, o tendință incontestabilă în 2021, dar versatilitatea acestui material permite tot felul de combinații, adaptându-se oricărui stil.

Dacă nu vă gândiți la o renovare cuprinzătoare, dar doriți o schimbare în bucătăria dvs., există o mare varietate de mici elemente și ornamente din lemn care vor schimba imaginea bucătăriei dvs., oferindu-i o notă caldă și modernă.

4. Linii drepte

Bucătăriile moderne se caracterizează prin simplitate, astfel încât ușile și fațadele vor fi netede și drepte. Această simplitate va oferi bucătăriei tale un aspect modern, curat și relaxant.

5. Păstrează autenticitatea

Când ne proiectăm bucătăria, trebuie să fim realiști cu ceea ce avem acasă. Înseamnă asta că, dacă nu avem o bucătărie super nouă, trebuie să ne simțim prost? Absolut deloc! Cu toții avem potențial, iar bucătăria ta o are și ea, mare, mică, deschisă sau închisă.

Întotdeauna va exista ceva care o va distinge de restul bucătăriilor, dacă ne adaptăm la ceea ce avem și profităm la maximum. Când căutați inspirație pe internet, încercați să găsiți bucătării similare cu dimensiunile și distribuția dvs. și veți obține un rezultat excelent. Dacă nu găsiți niciunul sau nu sunteți siguri, experimentați și creați singuri tendința!

 

Cu ajutorul profesioniștilor veți obține un proiect de bucătărie adaptat nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here