Nicio călătorie fără jante sigure la masina ta – Sfaturi utile!

0
418

 

O mașină sigură este, cu siguranță, acea mașină care are jante în perfectă stare de funcționare. De aceea este mai mult decât necesar să vă asigurați periodic că jantele mașinii voastre nu sunt îndoite, fisurate sau crăpate.

De altfel, vă veți da seama dacă jantele au defecte majore din modul în care se comportă mașina la viteză mai ridicată. Nu cotinuați deplasarea dacă simțiți că nu puteți păstra direcția de mers sau dacă se aud zgomote ciudate. Mergeți la cel mai apropiat service.

Jantele trebuie și ele verificate periodic. Este de preferat să le schimbați la câțiva ani, chiar dacă nu ați întâmpinat accidente cu ele, însă acestea trebuie înlocuite cu jante de același tip cu cele din fabricație.

Dacă nu ați cumpărat mașina nouă, uitați-vă în cartea mașinii, verificați parametrii tehnici și cumpărați jante din aliaj, dacă bugetul vă permite și, după caz, schimbați anvelopele.

O asemenea achiziție vă ajută să scutiți o parte din buget. La Vadrexim sunt oferte tentante dacă achiziționați anvelope și jante în același timp. Beneficiați de montaj la cumpăarare, echilibrare roti, consultanță și presiune cu azot. În plus, aveți ocazia să beneficiați de o reducere.

De asemenea, puteți avea reduceri pentru comenzi online, iar livrarea este gratuită. Garanția este de doi ani pentru jante și trei ani pentru anvelope noi.

Totul este mai ușor acum! Accesați site-ul dedicat pentru anvelope si jante www.vadrexim.ro, de unde puteți afla ofertele, prețurile și promoțiile. Livrările sunt acum mai flexibile: primiți jantele și anvelopele în maximum 72 de ore, oriunde v-ați afla în țară, de la momentul confirmării disponibilității. Găsiți aici jante din aliaj sau din tablă, anvelope de vară, all-season sau iarnă, off-road, toate la un preț corect, potrivit bugetului tău. Rămâne ca tu să alegi! Ești la un click distanță! Daca vrei sa afli si mai multe informatii despre jante atunci poti intra si pe acest site.