Eurosurvey vă ajută să demarați proiecte de construcții corecte și sigure

0
75

Delimitarea precisă a unor proprietăți precum și poziționarea conform proiectului sunt unele dintre detaliile esențiale care dacă nu se realizează în mod corespunzător, pot crea multe probleme, fie în raport cu vecinii, fie cu autoritățile locale. De aceea, se recomandă că înainte de începerea materializării unui proiect de construcții, să se realizeze o procedură foarte importantă pentru un rezultat optim, și anume o ridicare topografică altimetrică și planimetrică. Apelează la Eurosurvey pentru servicii de topografie inginerească în șantier!

De ce este necesară topografia în șantier?

Scopul principal al acestei măsurători este de a colecta date reale din teren pentru a avea garanția faptului că  nu există suprapuneri reale iar  limitele de proprietate sunt corecte precum și înălțimile construcțiilor învecinate, diferențele cotelor de nivel în interiorul și exteriorul imobilului. Totul se realizează în raport cu coordonatele punctelor de contur ale imobilului înscris la Oficiul de Cadastru teritorial pentru a corela situația din teren cu cea înscrisă în documente.

Legea impune că aceste lucrări să fie avizate de Oficiile de Cadastru teritoriale pentru a elimina orice risc, iar colaborarea cu Eurosurvey vă garantează că această condiție este îndeplinită întocmai.

Ce operațiuni specifice se vor derula în cadrul colaborării cu Eurosurvey?

Serviciile de topografie inginerească realizate de Eurosurvey în raport cu fiecare proiect includ numeroase operațiuni de trasare a limitei săpăturii, a poziției piloților și pereților mulați, a axelor din proiect pentru fiecare nivel, a cotei 0 și a altor cote din proiect. Totodată sunt necesare și multiple proceduri de poziționare, de calcul și de verificare zilnică a tuturor elementelor vizate pentru a putea garanta o rată cât mai mare de precizie și un rezultat final conform datelor din proiect.

Echipa Eurosurvey și-a demonstrat abilitățile în peste 100 de șantiere în care și-a exploatat cunoștințele și abilitățile de lucru în vederea finalizării proiectelor. La cerere colaborarea poate viza strict etapă premergătoare de măsurare și stabilire a datelor de lucru, ori prezența în permanență în șantier pentru verificarea constantă a lucrărilor în timpul execuției.

Stabilește acum o întâlnire cu echipa de experți topografi Eurosurvey

Dacă ești în căutarea unei echipe care să realizeze servicii de topografie inginerească în șantier, Eurosurvey îți stă la dispoziție cu o gamă variată de servicii și proceduri specifice. Pentru a pune bazele unei colaborări eficiente și de lungă durată, bazată pe Eficiență, Siguranță și Valori   trebuie doar să ne contactezi telefonic sau prin email, pentru a stabili toate detaliile. Oferta de preț se conturează în funcție de complexitatea proiectului și numărului de operațiuni necesare.

Obține finalizarea precisă a proiectelor și scapă de orice problemă de acest tip cu ajutorul echipei Eurosurvey!