Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

0
102
 • Dimensiuni reduse
 • Performanță USB 3.2 Gen 2

București, România  – 5 septembrie 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi SSD-ul extern XS1000, o soluție de backup incredibil de elegantă şi de mici dimensiuni. XS1000 se alătură lui XS2000 ca o nouă ofertă din portofoliul de SSD-uri externe Kingston. Ambele unități sunt extrem de compacte și cântăresc sub 29 de grame, oferind portabilitate ridicată.

Kingston XS1000 aduce viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 și capacități mari de până la 2TB2 , oferind spațiu suficient pentru stocarea a nenumărate fotografii, videoclipuri și fișiere. Unitatea este livrată cu un cablu USB-C®3 la USB-A și menține compatibilitatea retroactivă pentru a asigura o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi. Mică precum un breloc de chei, unitatea XS1000 servește drept companion de încredere pentru backup-uri, garantând accesul continuu la documentele importante.

„Clienții noștri sunt în căutarea unui spațiu de stocare convenabil, rapid și fiabil, la un preț accesibil. Odată cu lansarea lui XS1000, aceştia nu trebuie să mai caute altceva, deoarece acum oferim mai multe opțiuni pentru stocare externă”, a declarat Liny Cheliyan, Business Manager – Prosumer Flash și SSD, Kingston, EMEA. „Am proiectat această unitate pentru a fi elegantă și compactă, măsurând doar jumătate din dimensiunea unui SSD standard. Acest lucru asigură o portabilitate de neegalat, ceea ce o face să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută o combinație între comoditate și performanță de top disponibilă pe piaţă.”

XS1000 este disponibil în capacități de 1TB și 2TB și beneficiază de o garanție limitată de cinci ani4 cu asistență tehnică gratuită.

 

XS1000 SSD – caracteristici și specificații:

 • Cea mai bună portabilitate: Compactă și cântărind puțin sub 29 g, această unitate SSD vă permite să vă luați fișierele cu dvs. în deplasare fără efort.
 • Back-up pentru toate fișierele: Transferați și stocați documentele, fotografiile și videoclipurile.
 • Creșterea capacității de stocare: Extindeți-vă biblioteca digitală cu capacități mari, de până la 2 TB2 , pentru a păstra momentele prețioase.
 • Suport USB 3.2 Gen 2: Atingeți viteze de citire de până la 1.050 MB/s1cu compatibilitate retroactivă cu USB 3.2 Gen 1, asigurând o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi.
 • Interfață: USB 3.2 Gen 2
 • Viteză1: Până la 1.050 MB/s la citire, 1.000 MB/s la scriere
 • NAND: 3D
 • Capacități2: 1TB, 2TB
 • Dimensiuni: 54 x 32.58 x 13.5mm
 • Greutate: 7g
 • Material carcasă: Metal + plastic
 • Temperatura de funcționare: 0°C~40°C
 • Temperatura de depozitare: -20 ° C ~ 85 ° C
 • Garanție/Suport4: Garanție limitată de 5 ani cu suport tehnic gratuit
 • Compatibil cu5: Windows® 11, 10, macOS® (v.10.15.x +), Linux (v. 4.4.x +), Chrome OS™, Android™, iOS/iPadOS® (v.13+).
Tabel de compatibilitate
  USB 3.2 Gen 2
Windows® 11
Windows® 10
macOS (v. 10.15.x +)
Linux (v. 4.4.x +)
Chrome OS™
Android™
iOS/iPadOS® (v.13+)

 

XS1000 SSD extern
Număr de serie Capacitate
SXS1000/1000G 1TB
SXS1000/2000G 2TB

 

1 Pe baza testelor interne. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei. Este necesar un dispozitiv gazdă USB 3.2 Gen 2 pentru viteze optime.

2 O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de memorie flash de la Kingston.

3 USB Type-C® și USB-C® sunt mărci comerciale înregistrate ale USB Implementers Forum.

4 Garanția limitată se bazează pe 5 ani sau pe „SSD Life Remaining”, care poate fi găsită cu ajutorul Kingston SSD Manager. Un produs nou, nefolosit, va afișa o valoare a indicatorului de uzură de o sută (100), în timp ce un produs care și-a atins limita de rezistență a ciclurilor de ștergere a programului va afișa o valoare a indicatorului de uzură de unu (1). Pentru detalii, consultați Kingston.com/wa.

5 Compatibilitatea cu dispozitivele Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS/iPadOS și Android poate varia și depinde în mare măsură de software-ul/hardware-ul gazdă (vă rugăm să consultați site-ul de asistență al producătorilor gazdă pentru capabilități). Pentru dispozitivele Android/iOS/iPadOS poate fi necesar un cablu OTG suplimentar (nefurnizat de Kingston).

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LPP și Kingston Technology Company, Inc, fac parte din același grup

corporativ (Kingston). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din

lume. De la big data, laptop-uri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și

purtabilă, până la proiectare și producție, Kingston ajută la furnizarea de soluții folosite pentru a trăi, a

lucra și pentru a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri din lume și companii de găzduire în cloud

depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită

în fiecare zi. Ne străduim pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a satisface nevoile clienților

noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre cum Kingston Is With

You, vizitează Kingston.com

###

Kingston și sigla Kingston sunt mărci comerciale înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este o marcă comercială înregistrată a Kingston Digital, Inc. Kingston FURY și sigla Kingston FURY sunt mărci comerciale ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.