Obiceiuri simple pentru a fii mereu fashion

0
423

Ti s-a intamplat de atatea ori ca nu stii ce sa porti sau simti ca stilul tau a scazut putin? Nu iti face griji… se intampla cu noi toti! Dar exista diferite obiceiuri simple pe care le poti aplica zilnic pentru a fi o femeie super fashion.

Este posibil sa ai un dulap plin de haine uimitoare, dar este posibil sa nu ai idee sa le combini sau sa creezi un aspect contemporan, iar acest lucru este foarte comun.

Pe de alta parte, trebuie sa fii fidel stilului tau, dar asta nu inseamna ca nu poti folosi tendintele actuale si sa le modifici in functie de esenta ta.

Planifica tinuta cu o zi inainte

Astfel incat sa poti arata bine dimineata, sa iei 15 minute inainte de culcare pentru a pregati tinuta de a doua zi. O sa-ti placa sa fugi si sa nu fii frustrata de ceea ce porti.

Urmareste oamenii de moda si bloggerii pentru a te inspira

Creativitatea si stilul au adesea nevoie de o sursa de inspiratie. Urmareste diferite bloguri de moda, bloggeri, reviste si pagini de pe Instagram sau Pinterest care arata ce iti place si iti respecta stilul.

Este posibil sa ai, de asemenea, unele dintre articolele de imbracaminte pe care oamenii ce ii urmaresti in fotografii poarta acelasi obiect vestimentar. Cu cat te simti mai inspirat, cu atat vrei mai mult sa-ti combini hainele!

Cumpara haine care arata bine pe tine

Odata cu trecerea timpului, nu toate hainele tale vor ramane la fel, unele se vor uza destul de mult, cerand inlocuire. Atunci cand cumperi ceva nou, ai grija sa iti vina perfect pe corp si sa iti scoata in evidenta calitatile.

Intotdeauna imbraca-te bine

Bloggerii de moda si femeile nu merg in pijamale pe strazi, ei planifica intotdeauna ceea ce vor purta pentru ca stiu ca trebuie sa arati bine pentru a te simti bine. Este o modalitate de a te rasfata si de a te simti confortabil.

Nu-ti alege hainele doar pentru ca vrei sa fii fashion

Potrivit diferitilor bloggeri de moda, scopul principal nu este de a arata oamenilor ca stiu sa se imbrace, este sa se simta confortabil si sa stie ca au un stil unic care ii defineste si ii face sa se simta in siguranta.

Imbraca-te pentru tine, aminteste-ti ca tendinta sau stilul pe care il urmezi, ar trebui sa te faca sa te simti bine si increzator, asa ca vei folosi intotdeauna cea mai buna versiune a ta.

Nu uita de pantofi

Nu doar hainele conteaza ci si pantofii. Alege perechea de pantofi potrivita de fiecare data si impresioneaza-i pe toti cei cu care te intalnesti. Pantofii joaca un rol esential in definirea oricarei tinute si sunt cei care pot face o tinuta reusita sau una complet neinspirata.

Atunci cand iti cumperi pantofii asigura-te in primul rand ca sunt de cea mai buna calitate, astfel incat sa reusesti sa ii pastrezi mult timp, dar si sa iti mentii picioarele sanatoase si relaxate atunci cand ii porti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here