GRAND PARK RESIDENCE – Cel mai nou complex rezidential din Cluj Napoca

0
1244

Ansamblul Grand Park Residence integrează peste 900 de apartamente noi de la 1 pana la 4 camere și o arhitectură unică ce reflectă noile tendințe. Datorită zonei deosebite precum și a calității construcției, gradul de contractare pentru primele 3 imobile este peste 95%, prețurile fiind deosebit de competitive pe piața imobiliară din Cluj Napoca.

Grand Park Residence (GPR) promite a fi „cel mai mare proiect rezidenţial ce urmează a fi livrat în Cluj-Napoca” şi e situat pe str. Soporului, lângă Parcul Cartodrom. Arhitectura este realizată de biroul de urbanism Arhimar, structura, de MTHP, antreprenor general fiind CH Transbeton Construcţii. Lucrările la imobilul 1 au început în iulie, iar termenul de finalizare este 31 iulie 2017.

Suprafaţa locuită se ridică la 75.440 mp, cuprinde 900 de apartamente şi tot atâtea locuri de parcare, iar pentru mobilarea locuinţelor există un parteneriat cu Rovere Mobili. „Noi suntem dezvoltatorii, iar primele apartamente vor fi date în folosinţă anul viitor. Ritmul de construire a acestora va fi dat de cererea din piaţă”, susţine Georgiana Man, director de comunicare la Bonjour Residence – Nobila Casa.

Dezvoltatorii mizează pe prezenţa în zonă a Iulius Mall (trafic lunar de 1 milion de persoane), a Facultăţii de Ştiinţe Economice – FSEGA şi a Universităţii Dimitrie Cantemir (total de 7.000 de studenţi). Accesul în complex se va face cu barieră. Blocurile din primul imobil vor avea 10 etaje, dintre care două retrase, cu 173 de apartamente. Un apartament de 1 cameră are o suprafaţă utilă de 40 mp, cu două camere 52-56 mp, cu trei camere, 67-75 mp, cu patru camere, 95 mp.

Preţul începe de la 1.050 euro/mp util, în stadiu semifinisat, la care se adaugă taxa pe valoarea adăugată (TVA) de 5% dacă viitorul client este la prima achiziţie. În cazul în care a mai achiziţionat o locuinţă nouă cu cotă redusă după 2008, TVA devine 20%. Apartamentele finisate au băi placate cu ceramică şi mobilier; bucătăriile, faianţă şi pardoseală de plăci ceramice; încăperile, parchet laminat; uşile, folie melaminată; pereţii, vopsea lavabilă albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here