Cele mai comune cauze ale defectiunii usilor

0
323
reparatii usi sector 6

O usa frontala defecta poate produce multe neplaceri, dar poate constitui si o problema de siguranta. Daca usa dvs. nu se inchide corect, casa dvs. poate fi susceptibila la efractie si spargeri. Cat va costa o reparatie a usii, depinde de tipul de usa si de reparatiile necesare, dar reparatiile nu trebuie amanate si de aceea trebuie executate cat mai rapid, pentru a dispune din nou de o usa functionala si sigura.

reparatii usi sector 6

Lipirea si umflarea.

Aceasta poate fi o problema zilnica si apare atunci cand este dificila deschiderea sau inchiderea usii. Acest lucru este cauzat, de obicei, de o schimbare a temperaturii sau a umiditatii si poate provoca umflarea si lipirea usii. Solutia de depanare este relativ usoara si necesita doar o mica slefuire si lacuire pe partea usii care se lipeste.

Modificarea greutatii.

Daca o usa se indoaie sub propria greutate, aceasta poate fi temporar reparata prin slefuirea partii superioare a usii, insa este necesara o reparatie suplimentara pentru a va asigura ca nu se va intampla din nou si nu veti fi nevoit sa inlocuiti usa. Acest lucru necesita schimbarea suruburilor de pe partea superioara a balamalei, care este atasata la sistemul de blocare al usii. Acest lucru trebuie facut bine pentru a va asigura ca nu distorsionati leaganul usii.

Verificarea montarii.

O usa care nu este montata uniform poate provoca goluri care permit aerului sa intre in casa ta. De asemenea, din cauza schimbarilor dese in temperatura si umiditate, intregul ansamblu al usii se poate umfla/deforma si poate duce la necesitatea inlocuirii totale. De aceea, recomandam ca usile dumneavoastra sa fie montate numai de catre profesionisti. Acestia va vor acorda, in cele mai multe cazuri, si o garantie a manoperei, reparatiile ulterioare din perioada garantiei fiind suportate de catre acestia (firma de montaj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here