Vrei o casă ieftină? Alege case din lemn de la Mobina Construct !

0
920

Piața imobiliară din România este în continuă dezvoltare și prețurile unui imobil sunt în continuă creștere. Este tot mai dificil să găsești un imobil la un preț decent astfel încât să nu fii nevoit să te împrumuți pentru mulți ani la bancă. Și chiar dacă te-ai împrumuta, modul în care cresc ratele lunare pentru creditele imobiliare pot speria pe oricine. Unde mai pui că de foarte multe ori suma de care dispui pentru a cumpăra un imobil sau suma pe care ți-o poți permite pentru un credit imobiliar sunt suficiente doar pentru un apartament de câțiva zeci de metri pătrați sau pentru o casă mică sau una în care trebuie să mai investești mulți bani ani la rândul.

Dacă vrei totuși să te bucuri de un cămin pentru întreaga familie, fără a avea rate la bancă pentru 25-30 de ani sau fără a fi nevoit să aduni bani până la pensie, te poți gândi serios să alegi o casă din lemn. Comparativ cu alte tipuri de case, aceste case din lemn sunt considerate case ieftine, chiar și pentru acele case cu suprafețe considerabile. Casele din lemn au prețuri mai mici datorită faptului că lemnul ca și materie primă este găsit în stare naturală și aceste tipuri de case necesită un timp mult mai scurt de construcție, prin urmare costurile sunt mai mici și cu mâna de lucru.

Pe lângă faptul că vei putea avea casa mult dorită într-un timp foarte scurt, de până la câteva luni, aceste case din lemn aduc și alte avantaje, precum o foarte bună izolare fonică și o foarte bună izolare termică. Mai mult decât atât, într-o astfel de casă din lemn te poți simți mult mai în siguranță în fața cutremurelor datorită elasticității sporite a lemnului. Totuși, trebuie să știi că există și câteva dezavantaje ale acestor modele de case, și aici putem aminti durata mai redusă de viață a caselor, de până la 100 de ani, faptul că o astfel de casă poate scoate sunete la nivelul podelei sau faptul că pentru a întreține o astfel de casă din lemn este necesar a asigura o anumită umiditate în interior care să nu afecteze lemnul în timp.

Punând în balanță micile dezavantaje și marile avantaje ale acestor case din lemn, poți să iei în cele din urmă propria decizie cu privire la a opta sau nu pentru o casă din lemn. Dacă până acum nu ai căutat să vezi care sunt prețurile pentru o astfel de casă din lemn, poți să începi să cauți o casă din lemn care să corespundă cerințelor tale. Există numeroase firme care se ocupă cu construcția caselor din lemn, iar una dintre aceste firme este Mobina Construct din Suceava. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu cei de la Mobina Construct și să ceri o ofertă de preț pentru casa pe care ți-o dorești. Indiferent de localitatea în care locuiești sau dorești să te muți, Mobina Construct este gata să îți ridice casa din lemn la cele mai bune standarde și la un preț excelent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here