De unde cumparam cosuri pentru magazine si rafturi modulare?

0
120

La aceasta intrebare foarte simpla de mai sus va vine in ajutor cu raspunsul magazinul rafturimetaliceaz.ro pe care daca il accesezi vei gasi o varietate de rafturi modulare atat pentru perete cat si pentru depozite si la sectiunea  cosuri promotii  sunt o gama larga de astfel de produse pentru magazinul tau.

Cosurile pentru cumparaturi , de mana au  o structura din plastic de calitate si sunt rezistente la uzura.Acest sortiment al magazinului nostru rafturimetaliceaz.ro se afla intr-o varietate de culori si modele. Capacitatile cosurilor de mana oferite de noi variaza de la 12 lt la 70 lt pt a acoperi necesitati cat mai largi de comert. Iti punem la dispozitie  cosuri de cumparaturi din categoria cos promotii, dedicate pentru cosmetice si medicamente, cosuri metalice, cosuri cu un maner sau doua manere -ideale pentru minimarket, supermarket cat si cosuri cu roti de calitate, cu sistem dublu de rulmenti si cosuri de mana cu maner de plastic- unul dintre cele mai solicitate modele pentru transportul produselor alimentare sau nealimentare toate acestea incadrate destul de des la categoria cos promotii pe care o gasesti accesand site-ul nostru si unde vei gasi aceste articole la preturi promotionale.

Pentru depozitarea facila si ordonata punem la dispozitia clientilor si suporturi de cosuri, utilizate cu precadere in zona caselor de marcat sau la intrarea in magazin. Utile sunt si modelele cu maner telescopic si roti, ce pun la dispozitia cumparatorului un volum generos de depozitare si un mod facil de a cara greutati mai mari- astfel cumparatorul poate cumpara mult mai mult fara a se gandi ca are un cos prea greu de carat.  Recomandam achizitionarea cosurilor de cumparaturi in functie de  marimea magazinului si traficul estimat astfel incat clientul sa poata trece pe langa rafturi modulare de perete  cu usurinta.

Bogata noastra oferta are pe langa cosuri pentru cumparaturi si o gama diversificata de rafturi modulare metalice. Aceste rafturi modulare metalice se impart in urmatoarele categorii: rafturi metalice LITE ;rafturi metalice de mijloc-rafturi de magazin; rafturi legume fructe – rafturi magazin alimentar;rafturi depozitare high rack destinate in principal pentru europaleti – rafturi depozitare, alaturi de carucioare supermarket , sisteme de acces, accesorii rafturi metalice si in sectiunea cos promotii a site-ului rafturimetaliceaz.ro vei gasi cosuri pentru cumparaturi.

Fiind rafturi modulare le poti asambla dupa necesitati dintr-o singura culoare sau poti crea un design unic din imbinarea a doua sau mai multor culori dand viata si estetica aparte depozitului sau magazinului tau cu marfuri alimentare sau nealimentare.

Indiferent daca este un magazin mic sau un market rafturile metalice modulare avand dimensiuni adaptabile pot crea sistemul tau unic de prezentare al produselor tale.

Magazinul  rafturimetaliceaz.ro este prezent pentru tine si afacerea ta se va derula cu succes daca iti vei prezenta marfurile impreuna cu noi, la standarde inalte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here