Tonetele de inghetata vs. magazine de inghetata

0
50

In spatiile extra-europene sunt intalnite tot mai des existenta unor tonete situate la colturile strazior care detin fie inghetata, fie produse tip patiserie, fie fast-food. Dar sunt oare recomandate?

Personal cred ca, fata de magazinele specializate de inghetata, ce sunt situate ca orice alt magazin de produse, in linia altora, in localuri, tonetele de inghetata sunt putin nesigure. Acestea vor iesi la vedere bineinteles vara, cand temperaturile sunt arzatoare si participantii la drum vor simti nevoia de ceva racoritor si dulce.

Problema este ca, daca o astfel de toneta nu prezinta clienti suficienti, atunci materia prima s-ar putea degrada, ceea ce ar insemna risipa. De asemenea, o astfel de masina mobila ce vinde inghetata este foarte limitata. Vanzarea produselor are loc doar in sezonul card, precum spuneam, iar in detrimentul unor magazine specializate de inghetata ce se pot bucura de o publicitate inedita si vasta, acestea pot avea un impact mai redus.

Totodata expunerea personalului la un astfel de stand cred ca poate fi daunatoare. De aceea, personal recomand magazinele de inghetata ce se pot regasi 24/24, 7 zile pe saptamana si in orice anotimp. Este o afacere mult mai profitabila si o investitie mai sigura.

Pentru un astfel de magazin vei avea nevoie bineinteles de materiale de constructii pentru renovarea spatiului in cazul in care acesta prezinta defecte si necesita restaurari. Se gasesc acum numeroase materiale si instalatii sanitare la pret bun pe care le poti avea cu un simplu click, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la depozite. Si privesti exact ce comanzi si la o oferta mult mai buna.

De asemenea, n-ar strica si amplasarea unui panou de gard zincat care sa-ti delimiteze zona de lucru fata de cea a vecinilor. Este util si in cazul in care, vara, doresti sa-ti faci o terasa proprie la care clientii sa se poata bucura in voie si de priveliste, si de bunatati.

Tu ce preferi: magazinele specializate de inghetata sau tonetele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here