Salon Bucureşti

0
970

Dacă sunteți în căutarea unui loc perfect pentru a organiza un eveniment special cum ar fi botezul, salonul pentru botez Salon Du Mariage vă oferă toate facilitățile și oportunităţile necesare pentru a vă asigura o rețetă de succes. Cele două saloane sunt o alegere inspirată pentru toți părinții care doresc să marcheze corect botezul copilului lor.

Salon Du Mariage – salon botez Bucureşti

Organizarea unei petreceri de botez la salon Du Mariage poate fi personalizata în funcție de dorinţele părinților, astfel încât să poată spune la sfârșitul petrecerii că nu au putut face o alegere mai bună. Saloanele nu se limitează la interiorul salonului unic, dar poate fi extins și lângă terasă în aer liber a restaurantului. Aceste spații deschise pot fi aranjate și accesate corespunzător cu petalele de flori în apă, sfeşnice și alte decorațiuni speciale.

Astfel, eleganța, rafinamentul și distracția se împletesc cu succes în suita unică a saloanelor noastre. Salonul de nunta din Bucureşti Du Mariage oferă multe ocazii pentru oaspeți la un astfel de eveniment. Ei se vor bucura de un serviciu impecabil, oferit de personalul profesional al instituției noastre, hainele și atitudinea angajaților noștri care se ridică la înălțimea aşteptărilor fiecărei persoane.

Invitații care sunt însoţiţi copii la botez îi pot lăsa să se joace în spațiul special conceput pentru micuţi, unde se pot juca şi îşi pot desfăşura activităţile alături de ceilalţi copii. Atenția și grija angajaților sunt la cel mai înalt nivel, astfel încât părinții pot să rămână liniștiți și să se bucure de petrecerea la care sunt invitați să participe. Participanţii care vor fi alături la prima petrecere a micuţului organizată la salonul de nunţi Du Mariage vor fi cu siguranță impresionați de viziunea pe care o vor avea și de calitatea serviciilor pe care le oferă.

Servicii Salon Du Mariage

Salonul Du Mariage dispune de o experienţă considerabilă în acest domeniu, aspect reflectat în întreaga activitate din ultimii ani, şi în minuţiozitatea cu care organizează fiecare eveniment, cu pasiune, dăruire, astfel încât finalul este unul de poveste. Salon Du Mariage a performat în industria ospitalității, la cel mai înalt nivel, astfel încât îi definesc serviciile profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: conferințe, pauze de cafea, întâlniri de afaceri sau lansări de produse.

 

Toate acestea au nevoie de o identitate care să încânte prin detalii și atenție, iar Salonul Du Mariage oferă servicii personalizate complexe. Cele două saloane are un aspect rafinat în care trăiţi şi savuraţi din plin orice eveniment.

Orice eveniment organizat la Salonul Du Mariage – salon nunta, salon botez, salon evenimente corporate, salon cununii civile – beneficiază de servicii ireproşabile, echipa fiind atentă la orice aspect al evenimentului: de la amenajarea eleganta cu florile potrivite, la meniurile unice şi aspectul tortului, dar şi întâmpinarea invitaţilor.

Fiind un salon de nunţi, botezuri sau evenimente corporate, confortul invitaţilor este pe primul loc, de aceea sala este dotată modern cu ventilatoare, aer condiţionat şi dezumidificatoare. De asemenea, pentru siguranţa invitaţilor, Salon Du Mariage – salon de evenimente-  va pune la dispoziţie 60 locuri de parcare păzite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here