Ce alegem? Rotile mari sau mici in cazul carucioarelor pentru copii?

0
172

 

Carucioarele sunt nelipsite din orice casa care are copii. Parintii se pregatesc inainte de venirea pe lume a copilului cu tot ce este necesar, incluzand patutul copilului, hainute pentru noul venit in familie si carucior pentru transport. Acesta va fi ales in functie de nevoile fiecarui cuplu si de modul in care va urma sa fie manevrat caruciorul. Rotile sunt importante in procesul de decizie care are loc inainte de achizitionare. Iata avantajele diverselor tipuri de roti pentru diferite carucioare copii:

  1. Rotile mari

Rotile mari au in primul rand un aspect frumos, care atrage privirea. Si pentru ca acest obiect va fi utilizat in fiecare zi timp de cativa ani, valoarea estetica este puternica. Orice parinte isi doreste sa detina un carucior frumos, care sa fie si functional. Rotile mari ale caruciorului sunt folositoare atunci cand ne gandim la atenuarea denivelarilor de pe asfalt. Daca se merge zilnic pe trotuar cu gropi sau cu mici sau mari imperfectiuni, atunci cu siguranta ca rotile mari ajuta procesul. De asemenea rotile mari sunt utile atunci cand ne gandim la manevrabilitate si la parcurgerea distantelor mai usor si mai repede. Cu cat sunt mai mari sunt mai rapide si placerea de a le conduce creste.

  1. Rotile mai mici

Rotile mai mici au in primul rand avantajul ocuparii unui spatiu redus in casa si masina. Ele sunt mai usor de transportat si de depozitat. Daca parintii stau la bloc atunci exista posibilitatea de a nu avea loc pentru a pune caruciorul. El trebuie sa se poata inchide si sa fie cat mai mic in momentul plierii. Rotile mai mici sunt de obicei si rezistente si au durabilitate in timp mai mare. Ele sunt de dorit de exemplu daca se stie ca familia va avea in viitor mai multi copii si ca acel carucior va fi utilizat multi ani de zile si in conditii mai severe. Rotile mai mici care se rotesc total sunt bune pentru momentele in care se intoarce caruciorul intr-o curba. Ele vor ajuta parintele sa se descurce usor in schimbarea directiei, nefiind necesara o forta mare de actiune.

  1. Rotile solide sau cele umplute cu aer

Exista mai multe tipuri de roti pe piata. Dintre ele, o clasificare poate sa fie facuta in functie de material si constructie. Astfel ca exista rotile umplute cu aer si cele din material solid. Ele sunt bune in situatii diferite si au fiecare avantajele lor. Cele din material solid sunt rezistente si potrivite pentru cei care doresc carucioare mai usoare, simplu de ridicat si carat. Cele cu rotile umplute sunt potrivite pentru persoanele care au spatiu de depozitare si vor sa se bucure de usurinta in manevrare si in mers. Exista cu acestea si posibilitatea de a alerga si de a face jogging.

Pentru a vedea si alege dintr-o gama larga de carucioare cu diverse tipuri de roti, puteti sa accesati link-ul urmator: https://vlafi.ro/carucioare-copii-42. Pe Vlafi.ro diversitatea modelelor si calitatea isi spun cuvantul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here