Cutii postale – Accesorii si design

0
1052
Cutii postale – Accesorii si design

Cutiile postale din productia moderna, sunt structuri metalice convenabile care iti permit sa acceptio varietate de tipuri de corespondenta. Este vorba despre scrisori personale, chitante, abonamente la suporturi tiparite, felicitari si multe altele. Categoriile si tipurile de cutii postale bloc metalice, depind de volumul de scrisori preconizat, de numarul abonatilor, de structura scarii sau institutiei. Modelele de cutii postale pentru scara blocului sunt cumparate pentru a raspunde nevoilor de a primi diferite tipuri de corespondenta a proprietarilor de apartamente. Cutiile postale de uz individual sunt necesare in cabane, case private si birouri. Cutiile postale sunt impartite in mai multe tipuri, si in functie de design.

Cutii postale in diverse culori

Este recomandabil sa instalezi cutii postale individuale chiar si in casele private, unde exista mai multe apartamente cu mai multi proprietari. Cutiile postale amplasate in aer liber sunt caracterizate de un design imbunatatit si o gama larga de culori. Pentru a proteja corespondenta impotriva vremii nefavorabile si a efectelor sezoniere, este suficient sa achizitionezi o cutie postala individuala.

Tipurile de cutii postale antivandal sunt structuri verticale si sunt destinate intrarilor in cladirile cu mai multe etaje. Ele constau intr-o baza mai solida, au o cheie principala centrala si optiuni avansate de design.

Cutiile postale verticale si orizontale pentru scara de intrare in bloc, sunt compuse dintr-un panou cu mai multe sectiuni. In mare parte sunt utilizate in scari de bloc sau companii, care implica prezenta multor abonati.

Caracteristicile cutiilor postale pentru bloc

Modelele de cutii postale bloc sunt fabricate din aliaj metalic de inalta calitate si vopsite cu o acoperire specializata. Acoperirea cu pulbere ofera o functie estetica, astfel ca modelele de cutii postale arata mai atractiv. Vopsirea electrostatica iti poate proteja casuta postala de zgarieturi si coroziune. Produsele se caracterizeaza printr-un design modern, elegant si ergonomic, ideal pentru orice exterior si imprejurimi ale cladirii.

Cutiile postale pentru bloc sunt spatioase cu parametri tehnici excelenti, ceea ce iti permite sa primesti o varietate de volume de corespondenta de diferite dimensiuni. Poti cumpara cutii postale bloc de la firma Cutiipostale care este implicata direct in productia si vanzarea acestor produse. Astfel, vei descoperi o mare varietate de modele ale acestor produse.

Unele firme de productie a cutiilor postale, ofera si alte tipuri de produse. Insa, firma producatoare de cutii postale, furnizeaza nu numai cutii postale durabile in diferite variatii, ci si tot felul de culori.  O cutie postala este un atribut integral atat al unei cladiri de apartamente, cat si a unei case private si este necesara pentru stocarea temporara a corespondentei. 

Sortiment de casute postale

Cutia postala este conceputa nu numai pentru a-si indeplini functia de stocare a corespondentei – ci si pentru ca are calitati estetice. Producatorii ofera o varietate de modele care difera prin forma, dimensiunea si culoarea cutiei.

Accesorii cutii postale

Daca decizi sa cumperi o cutie postala, atunci ar trebui sa te gandesti si la accesorii sub forma de placute numerice si placi de identificare, care te vor ajuta in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here