Cum să fii o prezență elegantă și apreciată la o nuntă

0
99

Ești invitată la o nuntă în perioada următoare și nu știi cum să te îmbraci? Te gândești să porți o rochie de seară elegantă, dar nu știi cum ar trebui să arate, ca să fii o prezență cât mai fermecătoare? Sunt câteva lucruri de care să ții cont și cu ajutorul cărora nu ai cum să dai greș.

 

  • Nu purta alb!

 

La nuntă, albul este apanajul și dreptul miresei. De asemenea, stai departe de alte culori deschise, asemănătoare, precum alb fildeș, crem, alb-unt etc. Poți face excepție de la această regulă doar dacă știi sigur că mireasa a optat pentru o rochie de o culoare neobișnuită, alta decât clasicul alb sau crem. Un costum deux-pieces într-o culoare deschisă se potrivește oricărei situații. Evită, însă, negrul cu orice preț. Îl poți purta doar la ocazii, gen rochii de seara elegante, cu maneci lungi, pentru petrecerea din aceeași seară!

Cauta la emag.ro rochii de seara!
Cauta la emag.ro rochii de seara!

  • Nu te descoperi în exces!

 

Decolteurile prea îndrăznețe, spatele gol, despicăturile laterale, vor arăta, desigur, nemaipomenit, dar nu vrei să fii în centrul atenției așa, mai ceva decât mireasa. Încearcă o rochie de seară elegantă mai cuminte, cu care poți epata moderat.

 

  • Un nu hotărât rochiilor de bal!

 

Evită rochiile de bal! Dacă e vorba de o ceremonie ”black-tie”, care necesită ținută de seară, o astfel de rochie de seară elegantă este o opțiune corectă. Altfel, e posibil să fii confundată cu una dintre domnișoarele de onoare.

 

  • Nu hainelor de club!

 

Nu te îmbrăca în haine cu care, în mod normal, te-ai îmbrăca la o seară de dans, cu prietenii, la o ieșire în club. Ținutele mulate, transparente, topurile care descoperă abdomenul, nu-și au locul la o nuntă. Nu încerca ținute care te fac să pari frivolă. Nunta aparține unui eveniment formal! Încearcă o rochie de seară de o lungime până la genunchi sau chiar puțin peste linia genunchilor, în schimb.

 

  • Ținutele cu imprimeuri delicate, o opțiune bună

 

Alege ținute cu imprimeuri delicate sau în culori vii – roz somon, galben-lămâie, azuriu, verde-levănțică, albastru – pentru zi și nunți în aer liber. După ora 18:00, poți purta o rochie de seară elegantă, dar încearcă să păstrezi o înfățișare decentă, potrivită sezonului. Eterna rochie neagră simplă, scurtă sau de lungimea dorită de tine, nu va da niciodată greș.

 

  • Coafura e foarte importantă

 

Coafează-te astfel încât să nu pară că porți o cască bine fizată, optează pentru bucle lejere, freze nu foarte sofisticate, care să reziste în orice condiții atmosferice pe parcursul întregului eveniment. Coafura bine aleasă completează de minune o rochie de seară elegantă, dar mai discretă.

 

  • Alege cu grijă accesoriile

 

Accesoriile trebuie să fie alese cu grijă, chiar dacă vorbim de ceremonia din timpul zilei. Nu purta aceeași geantă, aceiași cercei și aceiași pantofi cu care ai fost văzută la alte evenimente sau, mai rău, la birou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here