Inchirieri incalzitoare pentru terasa

0
102
inchiriere incalzitoare terasa

A sosit vremea rece, iar daca doriti sa stati si in aceasta perioada pe terasa sau in gradina veti avea nevoie cu siguranta de o solutie pentru incalzire. Incalzitoarele de terasa emana caldura reconfortanta in doar cateva minute si au un design modern, elegant, fiind tot ce aveti nevoie in anotimpurile reci pentru incalzirea zonelor exterioare casei.

Pentru a economisi timp si bani va recomandam inchirierea incalzitoarelor de terasa. In acest fel nu trebuie sa depozitati aparatele in anotimpurile calde si cheltuiti mai putini bani.

Incalzitorul portabil terasa gaz functioneaza cu butan, propan sau amestec (GPL). Este dotat cu un senzor care intrerupe gazul la lipsa flacarii sau la inclinarea echipamentului. Rezistent la intemperii este proiectat pentru o folosire indelungata.

Incalzitoare terasa cu gaz

Incalzitoarele cu gaz sunt bune in timpul iernii deoarece pot functiona la o temperature de minimum -15 grade Celsius. De asemenea nu trebuie sa va ingrijorati atunci cand afara este frig si bate vantul, nu exista nici un pericol de incendiu, deoarece sunt prevazute cu o siguranta integrata, care intrerupe alimentarea cu gaz la arzator in cazul de rasturnare. Aparatul emite raze inflarosii invizibile, prin arderea gazelor din butelie, care, la randul lor incalzesc aerul din jur.

Incalzitorul pentru terasa cu gaz ofera caldura placuta, linistitoare persoanelor aflate in apropiere. Pur si simplu, destul de cald.

Dispozitivul de incalzire este puternic si cu consum redus de energie.

Incalzitoare terasa electrice

Incalzitorul de terasa electric este util pentru a genera caldura. Acesta se alimenteaza la current electric, printr-un cablu de alimentare. Detine carcasa antiinghet si nu este sensibil la vant.

Unele incalzitoare electrice sunt dotate cu o functie de incalzarire in zona picioarelor, pentru a va lasa a va bucurati cat mai mult de terasa dumneavoastra in timpul zilelor si serilor mai racoroase. Se foloseste in siguranta datorita griolajului impotriva incendiilor.

Incalzitoarele electrice sunt realizate conform celor mai stricte normative in vigoare si au un grad ridicat de rezistenta la umiditate.

Indiferent daca aveti nevoie sa incalziti terasa sau un spatiu de dimensiune mare, noi va puem ajuta sa gasiti cel mai bun incalzitor pentru proiectul dumneavoastra. De asemenea, ne putem ocupa si de transportul incalzitoarelor la locatia solicitata de dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here