Cum alegem lifturile hidraulice SKBS

0
107

Stim ca in ziua de astazi este foarte important sa avem in afacerea noastra un proces cat mai rapid si sigur de transport de marfa si utilaje pentru ca procesul de lucru sa fie mai rapid si mai eficient, evitand accidentarile.

Ascensoarele cu foarfeca sunt platforme de ridicare hidraulice care pot ridica și reduce sarcinile grele sau lucrătorii. Ei își iau numele din foarfeca de proiectare a suporturilor de ridicare, care se desfășoară pe măsură ce ascensorul este ridicat și se pliază înapoi când este coborât. Acest design telescopic, dar stabil, permite ridicarea platformei de ridicare direct deasupra bazei. Poziționarea greutății deasupra bazei asigură astfel stabilitatea platformei care nu este de egal cu alte platforme de lucru aeriene.

Un lift hidraulic de tip foarfeca ofera un numar mare de beneficii fata de cel simplu. El are o platforma de lcru care este destul de mare si ofera destul spati pentru a ridica personalul si echipamentele necesare. 

Mai mult de atat, platforma de lucru are o suprafata care nu permite alunecarea si este inconjurata de bari de protectie. Mobilitatea este in acest fel mai crescuta. 

Lifturile hidraulice de la SKBS au toate formele și dimensiunile. Deși sunt proiectate în mod obișnuit pentru a ridica lucrătorii și materialele la înălțime mare, elevatoarele cu foarfeca vin de asemenea în dimensiuni mai mici utilizate pentru ridicarea obiectelor, cum ar fi paleții la înălțimi mai mici. Acestea vin într-o serie de opțiuni de înălțime și putere, în funcție de cerințele mediului de lucru.

Ar trebui să luați în considerare natura încărcăturii dvs. când vine vorba de alegerea unei mese hidraulice de ridicare cu foarfeca. Ar trebui să știți ce articol ridicați și dacă acesta este stabil la sol sau la suprafață, va fi activat. Celălalt lucru de luat în considerare este dacă acesta va fi confortabil de către platformele de dimensiuni standard disponibile în noile mese de ridicare cu foarfeca.

Celălalt lucru la care ar trebui să vă gândiți este elementele constitutive ale sarcinii. Componentele sunt printre factorii cheie la care ar trebui să vă gândiți. Acest lucru se datorează faptului că mașina funcționează eficient, dar dacă sarcina însăși este fragilă ar putea fi predispusă la deteriorare. De asemenea, centrul de greutate este esențial. Dacă sarcina dvs. nu este bine centrată, poate duce la deteriorarea mesei de ridicare, deoarece o parte nu va fi echilibrată cu cealaltă. De asemenea, dacă încărcarea dvs. nu este bine centrată d, acesta oferă mesei de ridicare mai multă muncă în loc să o servească pentru ridicarea sarcinii disponibile.

Mai multe detalii despre gama de conveioare, lifturi hidraulice si rampe de egalizare pe www.skbs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here